Eğitim desteği

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi'nin 'Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa 'nın Filizleri Yetişiyor' projesine destek verdi.

GÜNDEM 2.06.2015 18:16:00 0
Eğitim desteği

Maddi olanakları kısıtlı ve ailesinin gelir düzeyi düşük, ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan öğrencilerin eğitimine destek olmak amacıyla hayata geçirilen ‘Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa ’nın Filizleri Yetişiyor’ projesine verdiği destekten dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı ziyaret etti ve projeye destek plaketini makam odasının girişine astı.

Öğrencilerin ülkeye yararlı kişiler olarak yetiştirilmelerine katkı sağlanacak olmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Albayrak, “Bu önemli projeye ben de şahsım olarak destek vermekten büyük bir mutluluk duyuyorum. İmkanı olan tüm vatandaşlarımızı da bu anlamlı projeye destek vermeye davet ediyorum” dedi.

200 LİRA İLE DESTEK OLABİLİRSİNİZ

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, projeye destek vermesinden dolayı Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Eşkinat, 2 aylık çok yeni bir kampanya olmasına rağmen katılımın çığ gibi büyüdüğünü belirterek, “Şuana kadar 60’ın üzerinde öğrencimizin okuması için burs geliri elde edildi. 2 ay gibi kısa bir sürede gelinen mesafe oldukça başarılı. Aylık 200 lira katılım ile bir apartman, bir topluluk ya da bireysel olarak herkesi bu kampanyaya katılıp bir öğrencimizin okumasına yardımcı olmaya davet ediyorum.” diye konuştu.

Marmara Haber