Orduluların Piknik Ağası değişmedi

Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale getirilen Piknik Şöleninin 5'incisi önceki Kazak Gölü'nde gerçekleştirildi. 30 kişinin piknik ağalığ?

GÜNDEM 1.06.2015 19:16:00 0
Orduluların Piknik Ağası değişmedi

Piknik şölenine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, AK Parti Tekirdağ Milletvekili  Ziyaeddin Akbulut, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kapaklı Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ve yönetimi, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin ve yönetimi, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin ve yönetimi, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Ayşe Doğan ve Ahmet Üzgün, MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BU YIL 5’İNCİSİNİ DÜZENLEDİK

 

Derneğin 5’inci Piknik Şöleni’nde konuşan Kapaklı Ordulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Doğan, “Geleneksel hale getirdiğimiz piknik şölenimizin bu yıl 5’incisini düzenliyor olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Böylesi mutlu bir günde bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, kaymakamımıza, belediye başkanımıza, birim amirlerimize ve tüm hemşehrilerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 

 

PİKNİK AĞASI DEĞİŞMEDİ

 

Piknik şölenine katılan vatandaşlar, yerel sanatçılar Hüseyin Uğurlu, Aslı Şahin, Revşen Çelik ve Çağla Doğan’ın birbirinden güzel şarkıları ile doyasıya eğlendi. Şölende yapılan çekilişle onlarca hediye talihlilere verildi. Şölende daha sonra geleneksel Piknik Ağalığı yarışına geçildi. Yaklaşık 30 adayın yarıştığı Ağalık yarışını, 52 bin TL ile mevcut piknik ağası Harun Bek kazandı. Şölende katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Haber / Ahmet KARDEŞ