Kuralar çekildi

Çerkezköy Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında düzenlediği Halı Saha Turnuvası'nda eleme maçlarının tamamlanmasının ardından 16 takımın grupları kura ile belirlendi

GÜNDEM 1.06.2015 19:10:00 0
Kuralar çekildi

Halı Saha Turnuvası grupları dün saat 14.00’da yapılan kura çekimi ile belirlendi. Kura sonunda A Grubu’nda Basıngücüspor, Altınyıldız, Kızılspor ve Dumlu Yapı yer alırken, B Grubu’nda Mirek İnşaat, Jimmy Joker, Dereboyuspor, Ardıç Elektrik; C Grubunda Serkan Müjgan Karagöz İ.O, Dostlukspor, Gadalar ve Yaşar İnşaat; D Grubu’nda Milli Eğitim Müdürlüğü, Milenyum İnşaat, Çerkezköy Devlet Hastanesi ve Hacıoğlu Yapı takımları yer aldı.

İLK MAÇI ALTINYILDIZSPOR İLE DUMLU YAPI OYNADI

Grup müsabakalarının ilk maçı Altınyıldızspor ile Dumlu Yapı arasında oynandı. Grup maçları Mirek İnşaat ile Ardıç Elektrik; Müjgan Serkan Karagöz İ.O. ile Yaşar İnşaat ve Milenyum İnşaat ile Hacıoğlu Yapı arasında oynanacak karşılaşmalarla devam etti. Gruplardaki diğer karşılaşmalar ise bugün oynanacak. Çerkezköy Devlet Hastanesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü;  Dostlukspor ile Gadalarspor; Jimmy Joker ile Dereboyuspor ve Basıngücü ile Kızılspor karşılaşacak.

BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLACAK

İkinci karşılaşmalar yarın Ardıç Elektrik ile Jimmy Joker arasında oynanacak maçla başlayacak. Yarın Yaşar İnşaat ile Dostlukspor; Hacıoğlu Yapı ile Çerkezköy Devlet Hastanesi ve Dumlu Yapı ile Basıngücü karşı karşıya gelecek. Perşembe günü Gadalar ile Müjgan Serkan Karagöz Okulu; Kızılspor ile Altınyıldız; Dereboyu ile Mirek İnşaat ve Çerkezköy Milli Eğitim Müdürlüğü ile Milenyum İnşaat karşılaşacak. Gruplarda son maçlar ise Cuma ve Pazartesi günleri oynanacak. Cuma günü Mirek İnşaat ile Jimmy Joker, Müjgan Serkan Karagöz İ.O. ile Dostlukspor; Milenyum İnşaat ile Devlet Hastanesi ve Altınyıldız ile Basıngücü karşılaşacak. Pazartesi günü ise Kızılspor ile Dumlu Yapı; Dereboyuspor ile Ardıç Elektrik; Gadalar ile Yaşar İnşaat ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile Hacıoğlu karşı karşıya gelecek. Grupları ilk iki sırada tamamlayan takımlar diğer grubun ilk iki takımı ile çapraz eşleşme sonucunda çeyrek finalde karşılaşacak.

Haber / Ahmet KARDEŞ