Encümen Olağanüstü toplanacak

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz Çarşamba günü meydana gelen şiddetli yağışlarda sular altında kalan ev ve iş yerlerinde gerekli hasar tespit tutanaklarının tutulduğunu, konuyla i

GÜNDEM 29.05.2015 17:42:00 0
Encümen Olağanüstü toplanacak

Çerkezköy, her şiddetli yağışta olduğu gibi Çarşamba günü meydana gelen sağanak yağışlarda da sular altında kaldı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Maalesef kısa sürede etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle ilçemizin belli noktaları yine sular altında kaldı. TESKİ sorunun kökten çözümü için proje çalışması başlattı. Biz de mağdur olan vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

46 TUTANAK TUTULDU

Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin sular altında kalan ev ve iş yerlerinde hasar tespit çalışmalarını tamamladığını ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Zabıta ekiplerimiz toplam 46 ev ve iş yerinde hasar tespit tutanağı düzenledi. Bu tutanakların değerlendirilmesi için 1 Haziran pazartesi günü Belediye Encümeni’ni olağanüstü toplama kararı aldık. Elimizden geldiği ölçüde vatandaşımıza yardımcı olmaya çalışacağız” açıklamalarında bulundu.

Haber / Ahmet KARDEŞ