Eğitim Her Engeli Aşar

'Eğitim Her Engeli Aşar' projesi kapsamında Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği 'Özel' öğrencilerin eğitimin

GÜNDEM 28.05.2015 18:24:00 0
Eğitim Her Engeli Aşar

Güneşler Otelde düzenlenen yemeğe Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, Kadın Meclis Başkanı Funda Serfiçe, Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Müjgan Karagöz, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çetin Group Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin ile eşi Seval Çetin, CHP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Hüseyin Ülger, CHP Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel ve yardımseverler katıldı.

 

HEPİNİZ YARDIMSEVERSİNİZ

 

Yemekte bulunan herkesi yardımsever olarak değerlendirdiğini belirten Çerkezköy Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Funda Serfiçe,  “Geleceğimizin mirasçısı çocuklarımıza, hayatlarında başarılı olabilmeleri, önce kendilerine ve ailelerine, sonra toplumumuza faydalı birer birey olabilmeleri için destek olmak amacıyla birleştik. En özel, en hassas eğitim merkezimizden çıktık yola. Çerkezköylüler ile bu yolda yürümeye kararlıyız. Bu ilk projemizdi ve Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak buraya çıktık. En anlamlı noktadan başlayalım istedik ve böyle olunca Çerkezköy'de bulunan engelliler okulundan yola çıktık. Onlara destek olmak istedik. Bu anlamda bizlere destek veren yardımseverlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

“PROJE GELİŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak projelere devam edeceklerini kaydeden Serfiçe, “Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, CHP Çerkezköy İlçe Örgütü, Ahmet Çetin ile eşi Seval Çetin ve ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva’ya desteklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Çok güzel projeleri birlikte güzel çalışmalar yapacağız. Bu çalışmanın oluşumunda özellikle Kadın Meclisine şükranlarımı sunuyorum. Bütün ekip arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Böyle bir ekibe sahip olduğum sürece de Çerkezköy’de sosyal sorumluluk projelerini geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

TEŞEKKÜRLER

 

3 yıldır var olan bir okul olduklarını belirten  Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz, “Eşim Serkan Karagöz ile birlikte okulu yaptık ve sadece bir alev yaktık. Sizler gibi yardımseverlerle engelli çocuklarımızın eğitimine destek olma amacı güdüyoruz. Aramızda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum. Bu gece için çok güzel bilet satışı sağlandı ama sel felaketinden dolayı birçok arkadaşımızı aramızda göremedik. Herkese katkılarından dolayı çok teşekkür ediyor.”dedi. Konuşmaların ardından program canlı müzik eşliğinde devam etti.

 

Haber/Seyit SÜREN