Mezuniyet sevinci

Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi 2'nci mezunlarını düzenlenen törenle verdi. Mezuniyetleri kesinleşen 35 öğrenci diploma alma sevinçlerini aileleriyle birlikte yaşadı.

GÜNDEM 28.05.2015 18:16:00 0
Mezuniyet sevinci

Rektörlük Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz, Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Fazıl Güler, Prof. Dr. Bülent Şengörür, akademik ve idari personel, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Fakülte akademisyen ve öğrencilerinin kortej eşliğinde salona gelmelerinin ardından Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende Turizm Fakültesi tanıtım filmi gösterildi.

 

Mezun öğrencilerin geleceklerini şekillendirmek ve meslek sahibi olmak için çağın gerektirdiği bilgi, birikim ve donanıma sahip olacak şekilde iyi bir eğitim aldıklarını vurgulayan Kırklareli Valisi Esengül Civelek, “Aileleriniz hayallerinizi gerçekleştirmeniz, sağlıklı, mutlu, başarılı ve daha kaliteli bir yaşam sürebilmeniz için doğduğunuz günden bugüne kadar kaldı ki yine de devam edecek maddi manevi her türlü fedakarlıkta bulundu. Artık sizler gerek mesleki gerekse bireysel gelişiminiz için yeni bir sürece adım atıyorsunuz. Başaracağınıza inanıyoruz, sizlere güveniyoruz. Bahtınız ve yolunuz açık ve şansla dolu olsun. “dedi.

 

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Turizm Fakültesi’nin ikinci mezunlarını hayata uğurladıklarını belirterek, “ Onların mezuniyet sevincini birlikte yaşıyoruz. Öncelikle bu sevgili kardeşlerimizi yetiştirip Üniversitemize göndererek mezuniyetlerine kadar en yoğun gayreti, en büyük dikkati ve fedakarlığı gösteren anne ve babalara, siz kıymetli velilere çok teşekkür ediyorum. Bu kardeşlerimizi Üniversitemize ve hayata kazandırmış oldunuz" dedi.

 

KEP ATTILAR

 

Düzenlenen törende, yapılan konuşmaların ardından Vali Esengül Civelek, Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz ve Rektör  Prof. Dr. Aykaç, Prof. Dr. M. Fazıl Güler, Prof. Dr. Bülent Şengörür ile Fakülte hocaları derece ile mezun olan öğrencilere diploma ve onur belgelerini verdiler.

Tören, mezun öğrencilerin mezuniyet yemini etmeleri ve keplerini atmalarıyla sona erdi.

Marmara Haber