RENK KATACAKSINIZ

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Kapaklı Şubesi bünyesinde oluşturulan Kadın Kolları ilk ziyaretini İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz'e gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymaka

GÜNDEM 27.05.2015 19:39:00 0
RENK KATACAKSINIZ

TSD Çerkezköy Şubesi’nin ardından Kapaklı Şubesi de Kadın Kolları birimini kurdu. TSD Kapaklı Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı’na Seviye Saygılı, yardımcılığına ise İlkay Girgin seçildi. TSD Kapaklı Şubesi Kadın Kolları Başkanı Seviye Saygılı ve Başkan Yardımcısı İlkay Girgin, TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Tuğçe Demir ile birlikte ilk ziyaretlerini İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’e yaptı.

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Ziyarette konuşan TSD Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, “Dernek olarak üyelerimizin sosyal yaşamda daha fazla yer alabilmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda kadın üyelerimizin sıkıntılarını daha iyi anlatabilmeleri için derneğimiz bünyesinde Kadın Kolları birimini oluşturduk. Bugün de ilk ziyaretimizi size yapmak istedik” dedi.

KADIN ELİ DEĞMESİ İYİ OLACAK

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “TSD Kapaklı Şubesi’nin faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Fakat bu işe kadın eli değmesi çok daha iyi olacaktır. Derneğin çalışmalarına renk katacaktır. Bu vesile ile yeni oluşturduğunuz Kadın Kolları biriminin hayırlı çalışmalara imza atmasını temenni ediyorum” dedi.

SOSYAL HAYATA DAHA FAZLA KATILMAYA BAŞLADIM

Engelli olmanın çok zor bir durum olduğunu belirten TSD Kapaklı Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Girgin, “Engelli olmak zor ama engelli bir ev hanımı olmak çok daha zor. Ben 5 yıl öncesine kadar köyde bir odada yaşıyordum. Fakat Kapaklı’ya taşındıktan sonra sosyal hayata daha fazla katılmaya başladım. Burada liseyi bitirdim. KPSS’yi kazandım ve atama bekliyorum. Ayrıca üniversite sınavına girdim. Tüm bunları yapmamda derneğimizin büyük katkıları oldu” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ