Biz bir elmanın iki yarısıyız

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy OSB'nin yeni Başkanı Eyüp Sözdinler'i ziyaret etti.

GÜNDEM 26.05.2015 20:27:00 0
Biz bir elmanın iki yarısıyız

Ziyarette ÇTSO Meclis Başkanı Taha Ülker ve Meclis Başkan Yardımcısı Asım Yavuzarslan ile ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Seymen, Mustafa Seçkin, Metin Taşdelen, Sinan Sifil ve Mesut Görgün de Kozuva’ya eşlik etti. Çerkezköy TSO heyeti, ÇOSB Başkanı Eyüp Sözdinler, Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan ve ÇOSB Halkla İlişkiler Müdürü Gökhan İnce tarafından karşılandı. 

ÇOK ŞANSLISINIZ

Çerkezköy OSB’nin Türkiye’nin en büyük OSB’lerinden biri olduğuna dikkat çeken Çerkezköy TSO Başkanı Süleyman Kozuva, “Böylesi önemli bir kuruluşun başkanlığına seçildiğiniz için çok şanslısınız. Sizin Çerkezköy OSB’yi çok daha iyi yerlere getireceğinizden en ufak bir şüphemiz yok” dedi.

İNŞALLAH SİZİNLE HİÇBİR SORUN YAŞAMAYACAĞIZ

Çerkezköy OSB’nin bir önceki yönetimi ile aralarının iyi olmadığını dile getiren Süleyman Kozuva, “Bizim kimseyle şahsi problemimiz yok. Olması da mümkün değil. Fakat işleyişle ilgili bir önceki yönetimle bazı sıkıntılarımız oldu. İnşallah sizinle hiçbir sorun yaşamayacağız. Birlikte el ele vererek ekmeğimizi kazandığımız Çerkezköy için güzel projeler yapacağız” ifadelerini kullandı.

ÇERKEZKÖY’ÜN İÇİNE GİRİN

Gerek sanayicilerin gerekse sanayi kuruluşlarının yönetim kadrosunun Çerkezköy’ün potansiyelinin farkında olmadığını belirten Kozuva, “Daha önceki açıklamalarımda sanayicilerin otobandan Çerkezköy OSB’ye geldiklerini ve yine otobandan İstanbul’a döndüklerini, dolayısıyla ilçeden bi haber olduklarını söylemiştim. Sizden tek ricam Çerkezköy’ün içine girin. İlçede biraz zaman geçirin. Unutmayalım ki biz buradan para kazanıyoruz. Dolayısıyla Çerkezköy’ü sahiplenmemiz gerekiyor” dedi. 

GÖRMEZDEN GLEMEKTİR

Çerkezköy TSO Meclis Başkanı Taha Ülker ise “Bir önceki yönetimle ‘Sanayi Odası’ konusunda ters düşmüştük. İki taraf arasında yaşanan sıkıntının kaynağı budur. STK’ların ne kadar çok olursa o kadar faydalı olacağına inanan biriyim. Fakat bazen bu fazlalık gereksiz olabiliyor. Benim tek rahatsız olduğum nokta bölgeye gelen vekillerin ‘Burada hala bir Sanayi Odası yok mu’ diye söylenmesidir. Zira bu söylemler Çerkezköy TSO’nun varlığını görmezden gelmek demektir” dedi.

NE YAPACAKSAK, BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE YAPMALIYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ise “Önceki yönetimle aranızda yaşananları biliyorum. Fakat ben olaylara önceki yönetimin baktığı açıdan bakmıyorum. Biz bir elmanın iki yarısıyız. Ne yapacaksak, birlik ve beraberlik içinde yapmalıyız” açıklamalarında bulundu. 

Haber / Ahmet KARDEŞ