AK PARTİ TÖKEZLERSE, EKONOMİ TÖKEZLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, "Tekirdağ'a AK Parti iktidarı döneminde 10 katrilyonluk yatırım yaptık. Hani ülke gelişmemişti? Yerel seçimlerdeki gibi yapmayın. AK Partiâ??

GÜNDEM 26.05.2015 20:26:00 0
AK PARTİ TÖKEZLERSE, EKONOMİ TÖKEZLER

Çerkezköy Lemar Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen istişare toplantısına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Tekirdağ Milletvekili adayları Ayşe Doğan ve Ahmet Üzgün ve partililer katıldı.

Milletin temsilcisi olarak yola çıktıklarını belirten Çelik, “Demokrasi hesap verme rejimidir. Bir öğrenci dersine çalışırsa, o öğrenciye öğretmeni yüksek not verir. Siyasetçilerin karnesini seçimlerde halk dolduruyor” dedi.

DEVLETTEN ASGARİ ÜCRET ALAN YOK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun asgari ücretin bin 500 lira olacağı yönündeki seçim vaadini değerlendiren Çelik, “Devletten asgari ücret alan bir Allah’ın kulu yok. Asgari ücreti özel sektör veriyor. AK Parti göreve geldiğinde asgari ücret 184 lira yani 70 dolardı. Şimdi ise 950 lira yani 370 dolar. Ortalama memur maaşı ise 13 yılda 585 liradan 2 bin 500 liralara yükseldi” dedi.

MHP’nin şehit kanı üzerinden, HDP’nin ise Kürt çocukları kanı üzerinden siyaset yaptığını öne süren Çelik, “Türkiye’nin birleştirici çimentosu AK Parti’dir. HDP Kürtlere kan, kin, gözyaşından başka bir şey getirmedi. MHP’de şehitlerin kanı üzerinden siyaset yapıyor. Bunlara prim vermeyin” dedi.

Haber / Ahmet KARDEŞ