Albayrak muhtarlarla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan ile birlikte ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

GÜNDEM 26.05.2015 19:49:00 0
Albayrak muhtarlarla bir araya geldi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Marmara Ereğlisi Hizmet Binasında gerçekleştirilen toplantıda, Marmara Ereğlisi’nin tüm mahalleleri ile birlikte en iyi hizmeti alacağını belirten Başkan Albayrak, “Seçim öncesi halkımıza Tekirdağ’ı birlikte yönetme sözü vermiştik. Bunu tüm ilçelerimizde muhtarlarımızla bir araya gelerek hayata geçiriyoruz. Muhtarlarımızla yaptığımız çalıştaylarda muhtarlar arasından bir kurul oluşturuldu. Bu kurulu Büyükşehir Belediyemizde bir oda ve sekreterya vereceğiz. Birlikte yöneteceğiz söyleminin altını böylelikle doldurmuş oluyoruz” dedi.

11 TELEFON HEDİYE ETTİ

Başkan Albayrak, muhtarların istek ve beklentilerini dinledikten sonra diğer ilçelerde olduğu gibi Marmaraereğlisi’ne bağlı 11 mahalle muhtarına da birer telefon hediye etti. Telefonlarını güle güle kullanmalarını dileyen Başkan Albayrak, “Bu telefonlar ile artık sürekli iletişim halinde olacağız. Alo 153 TEKİM hattı 24 saat açık. Alo 185 TESKİ hattı 24 saat açık. Olmadı benim 2 gsm telefonum da 24 saat açık. Muhtarlarımız her zaman bize ulaşabilirler. Ayrıca 15 günde bir iletişim merkezimizden muhtarlarımız aranacak ve istekleri sorulacak. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştıracağız. Marmaraereğlisi büyükşehir hizmet yağmurundan nasibini alacak. Muhtarlarımızın her zaman yanındayız. Gerekli desteği sağlıyoruz sağlamaya da devam edeceğiz. Hizmetin siyaseti olmaz. Bize oy veren vermeyen herkese hizmet edeceğiz. 4 yılın sonunda yapacağımız tüm çalışmalarla göreceksiniz tüm mahalleleri ile birlikte Marmara Ereğlisi’nin çehresi değişecek. Yapacağımız çalışmalarla kazanan Marmaraereğlisi olsun, kazanan Tekirdağ olsun her şey gönlünüzce ve gönlümüzce olsun” şeklinde konuştu.    

Marmara Haber