Bartınlılar Bahar Şenliği'nde buluştu

Kapaklı Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenliği etkinliğinin bu yıl 5'incisi gerçekleştirildi. Bahar Şenliği'nde yapıl

GÜNDEM 25.05.2015 17:17:00 0
Bartınlılar Bahar Şenliği

Kazak Gölü Mesire Alanı’nda hafta sonu düzenlenen Kapaklı Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 5’nci Geleneksel Bahar Şenliği etkinliğine Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, Kapaklı Belediye Meclis Üyeleri Akın Yılmaz ve Fatih Önkol, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, Anadolu Partisi Tekirdağ Milletvekili Aday Ferdi Ertekin, Kapaklı Bartınlılar Derneği Başkanı Nazif Çelen, Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Ersoy Aktaş, Kapaklı Ordulular Derneği Başkanı Süleyman Doğan, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan ve çok sayıda Bartınlı katıldı.    

 

YEREL SANATÇILARLA COŞTULAR

 

Bahar Şenliği’nde davetliler davul zurna eşliğinde karşılandı. Katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunulan şenlikte, düzenlenen çekiliş organizasyonu ile sürpriz hediyeler dağıtıldı. Şenliğin ilerleyen saatlerinde sahne alan Bartın’ın yerel sanatçılarından Gülnur Arslan ve Ramazan Aydemir, seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla katılımcılara unutamayacakları bir gün yaşattılar. Bartınlılar sanatçıların seslendirdiği hareketli şarkılarda piste çıkarak gönüllerince eğlendi.

 

DERNEKLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

 

Bahar Şenliği’nde kısa bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, dernekçiliğin meşakkatli bir iş olduğunu belirterek, “Kapaklı Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimiz yıllardır dernekçiliğin gereklerini en iyi şekilde yerine getiriyor. Bu tür etkinliklerle üyeler arasındaki birlik beraberliğin pekişmesini sağlıyor. Biz de yerel yönetim olarak bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da derneklerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

AĞALIK 20 BİN TL’YLE ÇETİN’İN OLDU

 

Başkan İrfan Mandalı’nın konuşmasının ardından Bahar Şenliği etkinliğinde ağalık yarışına geçildi. Çok sayıda Kapaklılı iş adamının mücadele ettiği ağalık yarışını 20 bin lira ile Ümit Çetin kazandı. Ağalık yarışının ardından kısa bir konuşma yapan Kapaklı Bartınlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Nazif Çelen, “Bugün burada bizi yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerimize ve misafirlerimize teşekkür ediyorum. Şenliğimizin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve sponsorlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorurm.”dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ