Öztrak seçim turunda

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili ve Tekirdağ Milletvekili 1. sıra adayı Faik Öztrak, seçim çalışmaları kapsamında Çerkezköy'e geldi.

GÜNDEM 22.05.2015 18:09:00 0
Öztrak seçim turunda

Öztrak’ın ziyaretlerine CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca,CHP  ilçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel, CHP Tekirdağ İl Gençlik Kolları Başkanı Ogün Kürümoğlu,CHP Çerkezköy İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger eşlik etti.

 

YÜZDE 70 İDDİASI

 

Öztrak ilk ziyaretini Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’a, ardından da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a yaptı. Belediyede gazetecilere açıklamalarda bulunan Öztrak, "Tekirdağ’ın çok daha iyi yerlere gelmesi için bürokrasideki bütün ilişkilerimi Tekirdağ için devreye sokuyorum. Diğerleri ben bunları yaptım desinler görelim bakalım ne işler yapmışlar. Önemli olan seçim bölgenize bir şeyler kazandırmak. CHP olarak biz Tekirdağ için üzerimize düşenin en iyisini yaptığımıza inanıyoruz. Tekirdağ’a ilk geldiğimde CHP’nin yüzde 25 oyu vardı. Sonra yüzde 35 oldu ve Yerel seçimlerde CHP’nin Tekirdağ’daki oyu yüzde 45’e yükseldi. 7 Haziran seçimlerinde ise bu oran yüzde 60 ile 70 olacak. Tekirdağ’da bu seçimlerde de  CHP yine bir tarih yazacak ve AKP’yi götürecek.”dedi.

 

İKRAMİYE NAMUS SÖZÜMÜZ

 

Faik Öztrak, iktidarın ülkede dolar milyarderleri yarattığını, ancak vatandaşa gelince hep yok dediğini ve emekliyi, işçiyi, ve her kesimi yok saydığını iddia ederek, “Ülkemizde zengin sayısı AKP iktidara gelmeden önce yüzde 1’di. Şimdi yüzde 54 oldu. Asgari ücrete gelince neden bin 500 lira  verecekmiş nasıl olacakmış. Bal gibi vereceğiz. Bunu herkes görecek. Emeklimize de dini bayramlarda birer maaş ikramiye. Kaynak var vereceğiz. Hiç kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Bu bizim halkımıza namus sözümüz. Çünkü kaynak bütçenin kendisi. 7 Haziran seçimlerinde CHP iktidarında gerçekten Türkiye’yi insanların güldüğü, borcu olmayan refah içinde yaşayan mutlu insanların yaşadığı ülke yapacağız. “dedi.

 

ÇERKEZKÖY GENÇ BAŞKANINA SAHİP ÇIKTIĞINI GÖRDÜM

 

Çerkezköy’ün genç Belediye Başkanı Vahap Akay’a sahip çıktığını gördüğünü belirten Öztrak, “Bunu görmekten çok mutlu oldum. Vahap başkanın Çerkezköy için çok önemli projeleri var. Kendini tamamen Çerkezköy için adamış bir başkan. Çerkezköy böyle bir belediye başkanına sahip olduğu için çok şanslı. Çerkezköy’e önemli hizmetler yapmakta ve yapacak. CHP olarak Vahap başkanı aday gösterdiğimizin ne kadar doğru bir karar olduğunu gördük.

 

Belediye ziyaretinden sonra Öztrak, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi ve Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret etti.

 

Marmara Haber/Seyit SÜREN