Öğrenciler Nikotin Grubu'yla coştu

Çerkezköy Özel Gülerçin Koleji öğrencileri, Okul Aile birliği yönetimi tarafından organize edilen 3'üncü Bahar Şenliği etkinliğinde bir yılın stresini attı. Yarışmaların yapılıp

GÜNDEM 22.05.2015 18:06:00 0
Öğrenciler Nikotin Grubu

Okul aile Birliği tarafından organize edilen etkinlikte öğrencilere ve katılımcılara pamuk helva, mısır ve döner ücretsiz olarak ikram edildi. Bahar Şenliği programında öğrencilerin gökyüzüne gönderdiği uçurtmalar renkli görüntülere sahne oldu.  

 

MUTLULUKLARI YÜZLERİNDEN OKUNUYORDU

 

Uçurtmalarını gökyüzünde gezdiren öğrencilerin oynadığı halat çekme yarışında ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. 2014-2015 eğitim öğretim sezonunun stresini üzerlerinden atmaya çalışan öğrencilerin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

 

EĞLENMEYİ HAK ETTİLER

 

Yarışmalarında ardından programda kısa bir konuşma yapan Okul Müdürü Süleyman Sezgin, “Öğrencilerimiz 2014-2015 eğitim öğretim sezonunu başarıyla bitirdi. Dolayısıyla eğlenmeyi de hak ettiler. Bu vesile ile öğrencilerimiz için bu etkinliği hazırlayan başta Okul Aile Birliği Başkanımız Filiz Eroğlu olmak üzere tüm okul aile birliği yönetimine teşekkür ediyor, herkese iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

 

NİKOTİN GRUBU SAHNE ALDI

 

Programda daha sonra konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Eroğlu da etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek öğrencilere iyi eğlenceler diledi. Konuşmaların ardından program ünlü Nikotin Grubu’nun konseri ile sona erdi. Gerek öğrenciler gerekse öğretmenler Nikotin Grubu’nun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla gönüllerince eğlendi.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ