Seçim ziyaretleri sürüyor

CHP Tekirdağ Milletvekili 5'nci sıra adayı Arzu Mandalı Sucu, "7 Haziran'da yapılacak seçimde CHP iktidara halkımızla güçlü geliyor.

GÜNDEM 22.05.2015 18:05:00 0
Seçim ziyaretleri sürüyor

Sucu, Çerkezköy’de Uğur Mumcu Caddesi, Hayri Batur Caddesi ve Fevzipaşa Caddesi'nde esnaf ziyareti yaptı. Esnaf  ziyaretlerine CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Alaca,Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel,CHP Çerkezköy İlçe eski Başkanı Hasan Demir ve Belediye Meclis üyelerinden Serdar Ürkmez,Uğur Erem, Ali Dede ve partililer eşlik etti.

 

CHP İKTİDARA HALKIMIZLA  BİRLİKTE GÜÇLÜ GELİYOR

 

CHP Tekirdağ Milletvekili adayı Arzu Mandalı Sucu, “7 Haziran’da yapılacak seçimde CHP iktidara halkımızla güçlü geliyor. Halkımızın her kesiminin artık CHP’yi iktidar yapmak istediğini ve tek yürek olarak CHP’nin etrafında kenetlendiğini görmek bizleri çok mutlu ettiği gibi artık halkımızda mevcut iktidarın gitmesini ve rahat bir nefes alması istemesi çok önemli.CHP olarak biz herkesimin refahını düşünüyor ve iktidara geldiğimizde vaatlerimizi gerçekleştirdiğimizde halkımız CHP’yi iktidara getirdiğinin ne denli çok  iyi olduğunu görecek.İnşallah 7 Haziran’da halkımızın kararlılığıyla birlikte CHP iktidarını ülkemizde gerçekleştireceğiz.”dedi.

 

Marmara Haber/Seyit SÜREN