Öğrencilerden örnek proje

Kapaklı Belediye Ortaokulu öğrencileri, örnek bir proje hazırladı. 'Geleceği Geri Dönüştür' projesi kapsamında atıkları değerlendiren öğrenciler sergi açtı ve 'Bir Deniz Masalı

GÜNDEM 22.05.2015 18:04:00 0
Öğrencilerden örnek proje

‘Geleceğini Geri Dönüştür’ projesi kapsamında Kapaklı Belediyesi Ortaokulu’nda düzenlenen programa Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, MHP İlçe Başkanı Yusuf Çetin, şube müdürleri, belediye meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Prodje kapsamında öğrencilerin hazırladığı Geri Dönüşüm Sergisinin açılışını katılan protokol üyeleri kesti.

 

Açılış konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, Çevre kirliliğine dikkat çeken öğretmen ve öğrencileri kutladı.

 

5 BİN PET ŞİŞEDEN TRUVA ATI

 

Daha sonra, Teknoloji ve Tasarım Öğretmeni Ayten Duran geri dönüşüm sergisi gezdirildi. Sergide öğrencilerin, kağıt, plastik gibi geri dönüştürülebilen materyaller kullanarak yaratıcılıklarınıve hayal güçlerini yansıttıkları tasarımları sergilendi. Sergide geri dönüştürülebilen malzemelerle yapılan aydınlatma cihazları, tablolar, saatler yoğun ilgi gördü. 5 bin pet şişe ile hazırlanan Truva atı da büyük beğeni topladı.

 

Sergi gezisinin ardından konferans salonundaki programa geçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrenciler tarafından geri dönüşüm defilesi yapıldı. Daha sonra da ‘Bir Deniz Masalı’ isimli tiyatro oyununda balıkları canlandıran öğrenciler büyük alkış aldı

 

Haber/Ahmet KILAVUZ