Kapaklı'ya Spor Akademisi istiyoruz

Kulübe katkılarından dolayı Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı'ya teşekkür ziyaretinde bulunan SMMM Nurten Pandir ve Karaağaç Gençlikspor yönetimi, ilçeye N

GÜNDEM 21.05.2015 18:24:00 0
Kapaklı

Kapaklı’yı Tekirdağ 2. Amatör Lig’de temsil eden ve 2014-2015 sezonunu 4’üncü sırada tamamlayan Karaağaç Gençlikspor, desteklerinden dolayı İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz ve Belediye Başkanı İrfan Mandalı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu. SMMM Nurten Pandir’in de aralarında bulunduğu Karaağaç Gençlikspor yönetimi ilk olarak Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz’ü ziyaret etti.  

 

FUTBOLLA SINIRLI KALMAYIN

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Gürbüz, “Sporu önemseyen biriyim. Aynı zamanda da sporun yalnızca futboldan ibaret olmadığı kanaatindeyim. Bu yüzden kulüplerimizin yalnızca futbolla yetinmeyip, diğer branşlarda da faaliyetler göstermesini temenni ediyorum. Tabi bunun için maddi manevi destek gerekiyor. Biz Kaymakamlık olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da gereken destekleri vermeye devam edeceğiz. Yeter ki siz bu çocukların başında durun ve spor yaptırın. Ama spor faaliyetleri de futbolla sınırlı kalmasın.

 

SPOR İNSANI HAYATA BAĞLAR

 

Ziyarette konuşan SMMM Nurten Pandir ise “Spor yapmak insana sorumluluk, sağlıklı bir bünye ve özgüven aşılar. Çevremizde spor yapıp da hayata küs insan yok denecek kadar azdır. Çünkü spor insanı hayata bağlar. Sosyal çevresinde ya da iş hayatında başarılı olan insanlara baktığınızda onların sorumluluk sahibi olduğunu görürsünüz. Bu kapsamda spor kişilerin sorumluluk bilincini de artırır” dedi.  

 

KAPAKLI’DA FARKLI KÜLTÜRLERDEN İNSANLAR BİR ARADA YAŞIYOR

 

Kapaklı’nın ülkenin her ilinden göç aldığına dikkat çeken Pandir, “Farklı kültürlerden insanlar bir arada yaşıyor. Bu anlamda spor, insanlarımızın daha çabuk kaynaşmalarına da katkı sağlayacaktır. Kapaklı’da Namık Kemal Üniversitesi bünyesinde bir spor akademisi ya da beden eğitimi öğretmenliği bölümü kurulmasının ilçemiz için çok önemli olduğuna inanıyoruz. Karaağaç Gençlikspor Kulübü olarak bu projemizle ilgili sizlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

KAYMAKAMA FORMA HEDİYE ETTİLER

 

Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz de proje hakkında NKÜ yönetimi ile görüşeceği sözünü verdi. 2014-2015 sezonuna hazırlıksız başladıklarını belirten Kulüp Başkanı Cihangir Yıldız da “Bu yıl, Büyükyoncalı ve Doğanspor bir üst lige çıktı. Biz sezonu 15 puanla 4’üncü sırada tamamladık” dedi. Bir sezon için futbolcuların malzemeleri dışında en az 15 bin TL’ye ihtiyaç duyduklarını belirten Yıldız, Kulüp olarak gerek yerel yönetimlerden gerekse ilçe esnafından destek beklediklerini kaydetti. Karaağaç Gençlikspor yönetimi tarafından ziyaret sonunda Kaymakam Gürbüz’e forma hediye edildi. Kulüp yönetimi ve sporcular daha sonra Belediye Başkanı İrfan Mandalı’yı da ziyaret ederek desteklerinden dolayı kendisine teşekkür etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ