Öztrak: 7 Haziran'da iktidarız

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, 7 Haziran'da CHP'nin iktidara geleceğini, halkın CHP'ye büyük bir ilgi duyduğunu söyledi.

GÜNDEM 20.05.2015 17:19:00 0
Öztrak: 7 Haziran

Öztrak, 7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekilliği Genel seçimlerini değerlendirdi. CHP olarak iktidara hazır olduklarını belirten Öztrak, 7 Haziran’da CHP’nin iktidara geleceğini ve halkın büyük bir çoğunluğunun artık CHP’yi ülke yönetiminde bulunmasını istediğini ve bu nedenle bu seçimde CHP’ye büyük bir ilginin olduğunu söyledi.

 

AKP MİSYONUNU TAMAMLADI

 

Öztrak, sözlerini şöyle sürdürdü: “Her zaman söylüyoruz. Artık AKP misyonunu tamamladı. Halka sıkıntıdan başka bir şey vermedi. Onların ne yaptıklarını halkımız görüyor ve biliyor. Bu güne kadar ülkesi ve insanlarımızı sıkıntıya sokmaktan başka bir şey yapmadılar. Ama biz tüm bu sıkıntıları gidereceğiz. Bunda da samimi olarak söylüyoruz. Kararlıyız, biz hazırız. Halkımızda hazır olduğunu görüyorum. İnşallah halkımızın bu kararlı tutumu 7 Haziran’da sandığa yansıyacak ve AKP gidecek dertler bitecek. Herkesimi iyileştirici projelerimizle geliyoruz. Herkesim rahat edecek ve herkes nefes alacak. Mutlu Türkiye’ye az kaldı.”dedi.

Haber/Seyit SÜREN