İŞTE ÇATIŞMA ANI

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde iki grup arasında bir restoranda çıkan kavgada yaşananların güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

GÜNDEM 19.05.2015 17:16:00 0
İŞTE ÇATIŞMA ANI

Silahların ateşlendiği olayda, restaurantta yemek yiyen bazı müşteriler hiçbir şey olmamış gibi yaşananları izlerken, bazı müşteriler ise korku içinde masanın altına saklandı ve koşarak kaçtı.

 

Olay, geçtiğimiz hafta Saray ilçesindeki bir restoranda meydana geldi. Daha önceden aralarında husumet bulunan 30 yaşındaki İ.A. ile 34 yaşındaki S.A. karşılaştı. Burada iddiaya göre, S.A. ve yanındaki arkadaşları, İ.A.ile tartıştı. Tartışma kavgaya dönüşünce silahlar çekildi.

 

O ANLAR KAMERADA

 

O andan itibaren restoranın orta kısmı bir anda hareketlendi. İki grup birbirlerine tekme-yumruk saldırırken, silahlarda ateşlendi.

 

PANİK VE RAHATLIK

 

Yaşanan kavga sırasında bazı müşteriler panik halinde koşarak restoran dışına çıkmaya çalıştı. Bazıları ise masanın altına saklandı. Bir masada oturan 4 kişi ise yerlerinden kalkmadılar ve yaşananları film gibi izlediler.

 

1 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

 

Çıkan olayda, vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden İ.A. hayatını kaybetmiş, S.A.ile N.D. yaralanmıştı.

 

Olayı soruşturan jandarma tarafından E.D, N.D., M.A.D. ve H.Y. gözaltına alınmış,mahkemeye sevk edilen H.Y. tutuklanmıştı.

Marmara Haber