Pilav gününde buluştular

Çerkezköy Ortaokulu mezunları, düzenlenen Pilav Günü'nde bir araya geldi. Okul bahçesinde gerçekleşen ve bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Pilav Günü'ne Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Belediye Başka

GÜNDEM 19.05.2015 17:15:00 0
Pilav gününde buluştular

Etkinlikte konuşan organizasyonun Tertip Komitesi Başkanı Gülşah Avcılar, “Bu yıl Çerkezköy Ortaokulu Mezunları Pilav Günü'nün üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz.Bu etkinlimize katkı sağlayan Belediye Başkanımız Vahap Akay’a ve bu günde bizlerle olan Kaymakamımız Metin Kubilay ve okulumuzun müdürlüğünü  7 yıl yapan ve sonra 16 yılda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yapan Hüseyin Güngör Gökçe’ye de katılımları için teşekkür ediyoruz.”dedi.

ÖNEMLİ MEZUNLAR VERDİ

Geçen yılda bu etkinliğe katıldığını belirten Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Bu yılda  okulumuzun 3'üncü Geleneksel Pilav Gününe katılmaktan mutluyum.Bu okulumuz gerek iş hayatında, gerek sosyal hayatta önemli mezunlar vermiş bir okul.Önümüzdeki yıllarda da bu etkinliğin daha kalabalık bir şekilde artarak devam edeceğine inanıyorum.Bu etkinliği tertip edenleri ve katkı sağlayanları tebrik ediyorum.Biz Çerkezköy’de eğitime çok önem veriyoruz. Başlattığımız eğitim projesi kapsamında Ambardere'de orta öğretim kampüsü projemiz var. Amacımız tüm orta öğretim kurumlarımızı buraya taşımak ve sosyal ,sportif alanlarının da yer alacağı çok güzel bir eğitim yeri inşa etmektir.Bu proje kapsamındaki faaliyetlerimiz devam ediyor.Amacımız bu eğitim kampüsünü her kesimin katkısıyla kısa zamanda sizlerle birlikte hayata geçireceğiz.”dedi.

ŞİMDİ SİZLER KONUŞACAKSINIZ

Bu okulun müdürlüğünü de yapan Çerkezköy eski İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güngör Gökçe, yıllarca okul idarecileri olarak kendilerinin konuştuğunu belirterek, "Bisler konuştuk, sizlerde sustunuz. Ben buraya 1974 yılında geldim ve 7 yıl ortaokul müdürlüğü yaptıktan sonra 16 yılda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yaptım.Benim dönemimde Çerkezköy’de 13 okul ve öğretmen sayısı ise 36 idi. Şimdi en ufak okulda 40 öğretmen var.Çerkezköy’e devletin yaptığı okuldan daha çok vatandaşın yaptığı okullar var.Bu nedenle eğitime önem veren Çerkezköylülere teşekkür ediyoruz.”dedi.

Yapılan konuşmaların ardından etkinlik kapsamında davetlilere pilav,ayran ve tulumba tatlısı ikramı yapıldı. Ardından okul mezunlarının oluşturduğu orkestranın canlı müziği eşliğinde şarkılar söylendi,oyunlar oynandı.  Etkinlikte. eski mezunlar ve yakınları güzel bir gün geçirdi.

Haber/Seyit SÜREN