Yüceer Kızılpınar'da vatandaştan oy istedi

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili ve Milletvekili adayı Candan Yüceer, hafta sonu seçim çalışmalarını Çerkezköy'e bağlı Kızılpınar Mahallesi'nde sürdürdü. Kızılpı

GÜNDEM 18.05.2015 16:40:00 0
Yüceer Kızılpınar

CHP’li Candan Yüceer, seçim çalışmalarını Çerkezköy’ün Kızılpınar mahallesinde sürdürdü. Candan Yüceer’i seçim çalışmalarında başta Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk olmak üzere partililer yalnız bırakmadı. Olumlu olumsuz birçok tepkiyle karşılaşan Yüceer, Kızılpınar’da kıraathane, kahvehane, kuaför, market, emlak dükkânı, giyim mağazası demeden tüm esnafı ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında Kızılpınarlı vatandaşlarla bir araya gelen Yüceer, halkın dertlerini dinledi ve 7 Haziran seçimlerinde desteklerini istedi.

 

VATANDAŞ DERTLERİNİ ANLATTI

 

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer gerçekleştirdiği Kızılpınar seçim çalışmalarında yaşlı, genç, erkek, kadın, emekli, işçi, işsiz, öğrenci, esnaf birçok farklı statüde kişiyle bir araya geldi. Kızılpınarlı vatandaşlar, Milletvekili Candan Yüceer’e Kızılpınar yolları ve su birim fiyatları konusunda şikâyetlerini dile getirdi. Belediye’nin hizmet yapmadığı ve vatandaşın isteklerine kulak vermediğini söyleyen vatandaşlar, sıkıntı ve isteklerini Yüceer ile paylaştılar.

 

CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kızılpınar’da daha çok belediye çalışmalarına yönelik eleştirilerle karşı karşıya kaldı. Yüceer, yollarla ilgili yöneltilen sorulara, “Büyükşehir belediye yasasına en çok biz karşı çıktı. Bir günde belediyeler mahalle oldu, köy oldu. Büyükşehir ve belediyeler olarak kurum binaları ve yetkili kadroları daha yeni tamamladı. 10 yıldır hiçbir şey yapılmamış, bir yılda hemen her şey değişmez. Hiçbir şeyi mazeret olarak kabul etmiyorum. Hizmet konusunda da haklısınız. Şu dakikadan sonra eğer hala hizmet olmazsa o zaman haklısınız.”diyerek cevap verdi.

 

YOL TEK SORUN DEĞİL

 

Yüceer’in Kızılpınar ziyaretinde CHP İlçe Başkanı Birol Öztürk de eşlik etti. Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Birol Öztürk’te vatandaşların belediye hizmetleri hakkındaki sorularına yanıt verdi. Öztürk “Ben de burada yaşıyorum. Kızılpınar’ın tek sorunu yol sorunu değil. Alt yapı yok, su tesisatı döşenmeli. AKP 76 trilyonluk tarla sattı Kızılpınar’dan ama 1 kuruş yardım yapmadı. Göz boyamak için günü kurtarmak için değil, 30 yıl kullanılacak hizmetler için kalıcı projelerimiz var. 286 sokak bakımdan geçti. Belediye çalışmalarına Kızılpınar’da geçen hafta başladı.”dedi.

 

EMEKLİ RAHAT YAŞAYACAK

 

Yüceer, “İntibak yasası ile çalışırken alınan maaş ile emekli olununca alınan maaş arasındaki uçurumu bitireceğiz. Artık emeklimiz rahatla yaşayacak. Bari emekli olduktan sonra rahat yaşasınlar. Taşeronu bitireceğiz. Asgari ücret üzerinden vergilendirmeyi de kaldıracağız.”dedi.

 

7 HAZİRAN SEÇİMLERİ İÇİN DESTEK İSTEDİ

 

Yüceer, geçmiş yıllarda doktorluk hizmeti yapmış olduğu Kızılpınar’da hastalarıyla karşılaştı. Kızılpınar halkının yakından tanıdığı Milletvekili Candan Yüceer’e ilgisi yoğun oldu. Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Kızılpınarlılar’dan en kısa zamanda otobüs tutarak Ankara’ya ziyaretine gelmelerini istedi. 7 Haziran seçimlerinde Kızılpınar halkından destek isteyen Yüceer, seçim çalışmaların akşam saatlerinde tamamladı.

 

Marmara Haber