19 Mayıs ateşi Kapaklı'da erken yandı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, Kapaklı'da erken başladı. Öğrencilerle birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Kazak Gölü'ne kadar yürüyen Kaymakam Mehmet

GÜNDEM 15.05.2015 19:17:00 0
19 Mayıs ateşi Kapaklı

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Kapaklı’da, İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen “Gençlik Yürüyüşü” programı ile start aldı. Dün saat 14.30’da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde toplanan öğrenciler, beraberlerindeki protokol üyeleri ve öğretmenleri ile birlikte Kazak Gölü’ne kadar yürüdüler.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Gençlik Yürüyüşü programına Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferhat Kaanoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Barın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nalbant, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Kapaklı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı, siyasiler, kurum amirleri, STK temsilcileri ve yüzlerce öğrenci katıldı.

 

KUTLAMALAR YÜRÜYÜŞ İLE BAŞLADI

 

Mehter marşları eşliğinde yürüyen öğrencilerin yürüyüş sırasında taşıdıkları Türk Bayrakları, ortaya güzel görüntülerin çıkmasına vesile oldu. Katılımcılar, yürüyüş sonunda Kazak Gölü’nde kurulan sahne önünde toplandı. Burada yaptığı konuşmada gençlere hitap eden İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, “Bugün gerçekleştirdiğimiz Gençlik Yürüyüşü ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarını başlatmış olduk” dedi.

 

GENÇLİK ATEŞİNİN SÖNMEDİĞİNİ GÖRDÜK

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi gençlere emanet ettiğine vurgu yapan Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz, “Ülkemizi daha da ileri götürecek olan sizlersiniz. Bugün gerçekleştirdiğimiz yürüyüşle, gençlik ateşinin sönmediğini gördük. İnşallah bugün ki etkinliğimizden hepiniz keyif alırsınız” dedi. Kaymakam Gürbüz konuşmasının sonunda tüm Kapaklı halkının Miraç Kandili’ni kutladı.

 

GRUP ANTARES SAHNE ALDI

 

İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz’ün konuşmasının ardından sahne alan Grup Antares, seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla, öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı. Etkinlik sonunda tüm katılımcılara gözleme ikram edildi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ