ÇTSO eğitimlerin ilk dönemini tamamladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası'nın 2015 yılı 1.Dönem Eğitim programı 13 Mayıs'ta gerçekleştirilen 'Liderlik' Eğitimi ile tamamlandı. Mart – Nisan – Mayıs ayların

GÜNDEM 15.05.2015 19:08:00 0
ÇTSO eğitimlerin ilk dönemini tamamladı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) tarafından düzenlenen 2015 Yılı 1.Dönem Eğitim Programı 13 Mayıs’ta tamamlandı.

 

10 EĞİTİM DÜZENLENDİ

 

11 Mart’ta başlayan 1.Dönem Eğitim Programı’nda ‘Etkin iletişim 5N 1K, Pazarlama Yönetimi, Beden Dili, Etkin Zaman Yönetimi, Çatışma Çözme Olumsuz Duygular ve Zor İnsanlarla Başa Çıkma, Aile Şirketlerin Strateji ve Devamlılık, Ekip Oluşturma ve Geliştirme, Etkili Problem Çözme ve Karar Verme, Kurumsal İmaj ve İtibar Yönetimi ile Liderlik konuları işlendi. Eğitimler Dr. Cengiz Tavukçuoğlu, Zeki Yüksekbilgili, Serkan Usta, Gülbeniz Akduman tarafından verildi. Eğitimleri bine yakın katılımcı takip etti.

ÜYELERİMİZ EĞİTİMLERE BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

1.Dönem Eğitim Programı’nın oldukça verimli geçtiğini dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, ÇTSO olarak gerek teknik konuları gerekse kişisel gelişim konularını içeren eğitimlere ara vermeden devam ettiklerini kaydederek, “Üyelerimiz birinci dönem eğitimlerine büyük ilgi gösterdi. Üyelerimize ve katılmak isteyen herkese açık olan eğitimlerin iş hayatına ve sosyal hayata büyük katkı sağladığına inanıyorum. Üyelerimizin 2.dönem eğitimlerine de aynı ilgiyi göstermesini diliyoruz. Eğitimlerimizin aynı kalitede devam edeceğini bir kez daha vurgulamak istiyorum” dedi.

Gökhan TEKER