Öğrencilerden resim sergisi

Süleymanpaşa Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencileri, çizdikleri resimleri sergiledi.

GÜNDEM 15.05.2015 18:29:00 0
Öğrencilerden resim sergisi

Süleymanpaşa Tuğlalı Parkta açılan sergide, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencilerinin resimleri sergilenmeye başlandı. Süleymanpaşa Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencileri tarafından sergilenen resimler Tekirdağlılar tarafından büyük ilgi gördü.

 

Sergi hakkında açıklama yapan Resim Öğretmeni Hamdiye Mutular, öğrencilerinin konularını kendileri belirlediğini söyleyerek, "Eğitim ve öğretim yılının derslerde ve çalışmalarda yapılan faaliyetleri kapsamında öğrencilerimizden konularını kendileri belirleyerek resim çizmelerini istedik. Resim sergisi karma bir sergi 5, 6, 7 ve 8’inci sınıfların oluşturduğu bir sergisidir. Fevzi Çakmak Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan bir sergidir" dedi.

 

Tuğlalı Park’taki resim sergisini Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat da gezdi. Sergi ile ilgili olarak öğrencilerle sohbet eden Eşkinat, “Sizleri bugün burada sergilediğiniz cesaretten dolayı tebrik ediyorum. Bir ikincisi de emeğinizi ortaya koymanız. Belki ileride aranızdan Türkiye’nin en iyi ressamları çıkacak.  Sizler emeklerinizi ortaya koyup bu güzel eserleri şimdiden halkımızla buluşturduğunuz için tebrik ederim.” dedi.

 

Marmara Haber