Çerkezköy'de 12 dönümlük alana park yapılacak

Çerkezköy Belediyesi tarafından Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi'nde bulunan yaklaşık 12 dönümlük yeşil alan park alanı olarak düzenleniyor

GÜNDEM 13.05.2015 17:40:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Belediyesi Halı Sahası’nın da içinde bulunduğu alanı park ve oyun alanı olarak düzenlemek için çalışmaların başladığını belirten Belediye Başkanımız Vahap Akay, “Şehit Teğmen Akın Akın Caddemiz üzerinde bulunan 12 dönümlük yeşil alana yürüyüş yolları, basket sahası yapacağız. Ayrıca çocuk oyun grupları, oturma grupları ve fitness aletleri koyarak çocuklarımızın oyun ihtiyacını, yetişkinlerin spor ve dinlenme ihtiyacını karşılayacağız” dedi.

MODERN BİR PARK OLACAK

Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’ndeki yeşil alanın park alanına çevrilmesi ile birlikte aydınlatmasının da sağlanacağını ve etrafının çevrileceğini belirten Başkan Vahap Akay, “Yapacağımız park düzenlemesinin ardından burası özellikle Fatih Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızın nefes alacağı, dinleneceği, sabah ve akşam sporlarını yapabileceği, çocuklarımızın ise gönül rahatlığı ile oynayacağı bir alan olacak” dedi.

Park düzenleme çalışmalarının tamamlanmasının ardından Çorlu Deresi ile park alanını arasında bulunan duvarı düzelteceklerini ve buraya süs bitkileri ve çiçek ekeceklerini de belirten Akay, söz konusu alanın yapılacak olan peyzaj çalışmalarının ardından daha estetik ve şık görüneceğini söyledi.

HALI SAHADA BAKIM YAPILACAK

Çerkezköy Belediyesi’ne ait Halı Saha’nın zemininin de değiştirilmesi ve yenilenme çalışmalarına başlandığını belirten Vahap Akay, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.

Marmara Haber