Kubilay: Farkındalık yaratıyorsunuz

Sakatlar Haftası'nda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret eden Kaymakam Metin Kubilay, Kaymakamlık olarak dernek şubesine başarı belgesi verdi

GÜNDEM 13.05.2015 17:34:00 0
 Kubilay: Farkındalık yaratıyorsunuz

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Sakatlar Haftası nedeniyle ziyaret ettiği Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesine, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Kubilay, "Başkan Hayrettin Çetinkaya ve yönetiminin birlik ve beraberlik içinde özverili şekilde sürdürdükleri çalışmaları farkındalık yaratıyor. Onların çalışmalarının farkındalık yaratması engelli kardeşlerimizin moral ve motivasyonlarını daha da yükseltmesine vesile olmaktadır."dedi.

 

ÇİÇEK VE BAŞARI BELGESİ

 

Sakatlar Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Türkiye

 

Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesini ziyaret etti. Kaymakam Kubilay’ı Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Kubilay, burada Çetinkaya’ya çiçek ve başarı belgesi verdi.

 

TAKDİRLE KARŞILIYORUZ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin yaptığı çalışmalarla farkındalık yarattığını belirten Kaymakam Kubilay, "Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkanımız Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimi çok özverili bir şekilde çalıştığını görüyoruz.Yoğun bir faaliyet gösteriyorlar.Yaptıkları faaliyetlerle engelli kardeşlerimizin ve ailelerinin moral ve motivasyonlarını sağladıkları gibi her zaman yüksek tutma anlamında da çalışmalarında hız vermediklerini görüyoruz ve onların bu özverili çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Özellikle sosyal ve toplumsal faaliyetler nezdinde yapılan bu çalışmaların farkındalık yaratması çok güzel bir hizmet yapıldığını bizlere göstermektedir. Engelli kardeşlerimizin askerlik görevi ve yemin törenine katıldım. Ben meslek hayatımda ilk kez böyle bir etkinlikte bulundum ve çok mutlu oldum.İnanın bende çok güzel bir duygu oluşturdu.”dedi.

 

EĞİTİMEDE ÖNEM VERMENİZ NEDENİYLE SİZLERİ TEBRİK EDİYORUM

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nin dernek üyelerine çeşitli dallarda eğitim vererek onları yaşama daha sıkı bir şekilde bağlanmalarını sağladıkları için dernek başkanı ve yönetimini tebrik eden Kaymakam Kubilay, "Eğitim, hayatımızın vazgeçilmez önemli bir parçasıdır. Bu derneğimizde de dernek üyelerine yönelik sürdürülen eğitimler bizleri çok mutlu ediyor. Bir eğitim kurumu gibi çalışıyorsunuz. Sizleri bu nedenle de tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz.Sizlerin nezdinde engelli kardeşlerimizi ve ailelerinin de Sakatlar Haftasını tebrik ediyor,sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”diye konuştu.

 

AMACIMIZ ENGELLİ VE ENGELLİ AİLELERİNİ SOSYAL HAYATA KAZANDIRMAK

 

Ziyaretten dolayı Kaymakam Kubilay'a teşekkür eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, "Öncelikle bizleri önemli bir günümüzde ziyaret ederek onurlandıran kaymakamımız Metin Kubilay beye  bizleri unutmadıkları için şahsım,yönetim kurulumuz ve üyelerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Dernek yönetimi olarak bizim amacımız engelli ve engelli ailelerini ve de engelli yakınlarını sosyal hayata kazandırmak, onlara yardımcı olmak.Onların moral ve motivasyonunu devamlı yüksek tutmak için özverili bir şekilde çalışıyoruz. Dernek olarak çok güzel bir ekibimiz var. Yönetim kurulumuzda yer alan tüm arkadaşlarımız kendi görev alanları içerisinde daha iyi ne yapabiliriz diye çalışmakta ve bizim bu ekip ruhu çalışmalarımız bizleri daha iyi işler yapmamızı sağlıyor.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN