Hyosung piknikte kuruluş yıl dönümünü kutladı

Hyosung İstanbul Tekstil Ltd. Şti 8.Kuruluş Yıl dönümüne özel bir piknik programı düzenledi.

GÜNDEM 13.05.2015 17:30:00 0
Hyosung piknikte kuruluş yıl dönümünü kutladı

Hyosung’un Çerkezköy’de ki fabrikasında görev yapan personeline yönelik kuruluş yıldönümü etkinliği düzenledi. Fabrika çalışanları aileleri ile birlikte 8.Kuruluş Yıl Dönümü’ne özel piknik programında bir araya geldi. Çakıllı Ergene Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen pikniğe Genel Müdür Cheon GyuLee, Fabrika Müdürü Gyu Ho lm,  500 yakın fabrika personeli aileleri ile birlikte katıldı. Programda konuşma gerçekleştiren Genel Müdür Cheon Gyulee “Personellerimiz ile büyük bir aileyiz. Hep birlikte mücadele ederek bugünlere geldik. İşinizi severek yaparsanız başarı ve mutluluk kendiliğinden gelecektir” diye konuştu.

 

ÇALIŞANLARIN MOTİVASYONU BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

 

Hyosung olarak sosyal çalışmalara önem verdiklerini vurgulayan Genel Müdür Gyulee, “Bu tür sosyal aktiviteler personel üzerinde önemli derecede motivasyon sağlıyor. Bu tür faaliyetleri önemsiyoruz. Çünkü çalışanlarımızın motivasyonu bizim için önemlidir. Bugün aileleriniz ile birlikte eğlenin ve mutlu olun.”dedi.

 

Hyosung ailesinin doyasıya eğlendiği piknikte fabrika tarafından tahsis edilen çocuk oyun aletlerinde eğlenen çocuklar neşeli görüntüler oluşturdu. Çalışanlar arasında düzenlenen yarışmalar ve animasyon gösterileri de etkinliğe renk kattı.

 

ÇALIŞANLARA ÇEKİLİŞLE HEDİYELER VERİLDİ

 

Çocukların çeşitli hediyelerle sevindirildiği piknik şöleninde yetişkinler ise canlı müzik eşliğinde eğlendi.  Sanatçı Kenan Güder’in söylediği birbirinden güzel şarkılarda yöneticiler çalışanları ile birlikte oynadı. Eğlencede gerçekleştirilen çekilişte iki adet plazma LED TV, 6 adet fotoğraf makinesi, dört adet tablet ve yüzlerce hediye dağıtıldı.

 

Gökhan TEKER