Süleymanpaşa en güzel kızını seçecek

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 51'nci Uluslararası Tekirdağ Kiraz Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan 'Altın Kiraz Güzellik Yarışması'nın başvuruları başlad?

GÜNDEM 13.05.2015 17:19:00 0
Süleymanpaşa en güzel kızını seçecek

Altın Kiraz Güzellik Yarışması’nda birinci olan güzele 3 bin, ikinciye 2 bin ve üçüncü olan güzele de bin lira ödül verileceği açıklandı. Ayrıca sponsor firmalar tarafından da Tekirdağ’ın en güzel kızlarına sürpriz hediyeler verilecek.

 

18 -26 YAŞ ARASISÜLEYMANPAŞA’DA İKAMET EDEN KIZLAR KATILABİLECEK

 

10-14 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek festival kapsamında yapılacak yarışma ile ilgili açıklanan şartnamede yarışmaya katılacak güzeller için Süleymanpaşa ilçesinde ikamet maddesi dikkat çekerken “1 Mayıs 2015 tarihinde 18 yaşını doldurmuş ve 26 yaşından küçük olan T.C. vatandaşı, Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesinde sürekli veya geçici ikamet eden, hiç evlenmemiş ve çocuğu olmayan genç kızlar katılabilir” denildi.

 

BAŞVURULAR  1 HAZİRAN TARİHİNDE SONA ERECEK

 

Başvuruların 1 Haziran 2015 tarihine kadar Süleymanpaşa Gençlik Merkezi’ndeki Süleymanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılması istenirken, Tekirdağ’ın en güzel kızı olmak için yarışacak adayların başvuru sırasında nüfus cüzdanı  fotokopisi, bir adet boy ve portre resmi ile tam olarak doldurulmuş başvuru belgesinin yanlarında olması istendi.

Marmara Haber