Yeni Türkiye tüm dünyaya hayırlı olsun!

Kapaklı'da düzenlenen programa katılan Ak Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, 7 Haziran seçimleriyle birlikte 'Yeni Türkiye'yi inşaa edeceklerini belirtirken, böyle dedi.

GÜNDEM 12.05.2015 19:35:00 0
Yeni Türkiye tüm dünyaya hayırlı olsun!

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğine katılan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, “7 Haziran seçimleri ile birlikte inşa edilecek olan ‘Yeni Türkiye’nin tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

ÜLKEMİZ DEMOKRASİ ŞÖLENİNE HAZIRLANIYOR

 

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı tarafından dün saat 10.00’da Aksu Cafe’de düzenlenen kahvaltı etkinliğine AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları Ayşe Doğan, Metin Akgün ve Ahmet Üzgün ile çok sayıda partili katıldı. Programın sunuculuğunu yapan AK Parti Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, “Ülkemiz demokrasi şölenine hazırlanıyor. Bu kapsamda 7 Haziran seçimleri ülkemiz için oldukça önemlidir” dedi.  

 

MİLLETE HİZMETİ GÖREV BİLDİK

 

İrfan Demir konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bir zamanlar ülkemizi ‘Hasta Adam’ diye nitelendiriyorlardı. O ‘Hasta Adam’ iyileşti. Önce yürümeye sonra da koşmaya başladı” dedi. AK Parti olarak millete hizmet etmeyi görev bildiklerinin altını çizen Demir, “Bu millet kendisine hizmet edenleri asla yalnız bırakmaz” açıklamalarında bulundu.

 

MANDALI DİRETİYOR

 

Programda daha sonra konuşan AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin ise konuşmasında genel siyasetten çok yerel siyasete değindi. Hükumet Konağı yeri hakkında açıklamalarda bulunan Bezgin, “Kapaklı’ya yakışan bir Hükumet Konağı yapılabilmesi için 4 mahallemizin kesiştiği Beyaz Saray Düğün Salonu alanının tahsisini talep ettik. Fakat Belediye Başkanı İrfan Mandalı hala diretiyor. Bu alan, yaklaşık 60 bin nüfusun yaşadığı bölgenin merkezi niteliğindedir. Bu nedenle imza kampanyası başlatacağız. Hep birlikte el ele vererek bu alanın Hükumet Konağı yeri olarak tahsis edilmesini sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

1’İNCİ SIRA ADAYMIŞ GİBİ ÇALIŞACAĞIM

 

Programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ahmet Üzgün ise “Ben üniversiteyi dönemin İstanbul Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği bursla okudum. Ne mutlu ki 20 yıl sonra Recep Tayyip Erdoğan’ın kurduğu AK Parti’de hizmet ediyorum. Bu zamana kadar AK Parti, Çerkezköy-Kapaklı-Saray hattından aday çıkarmamıştı. Bu dönem Çerkezköy-Kapaklı-Saray hattından 2 aday çıkardı. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde en az 3 adayımızı Ankara’ya göndereceğiz. Ben 6’ncı sıra adayıyım. Fakat gece gündüz demeden partim için adeta 1. sıra adaymış gibi çalışmaya devam edeceğim” dedi.

 

4’ÜNCÜ VEKİL İÇİN 1,5 PUANA DAHA İHTİYACIMIZ VAR

 

AK Parti Tekirdağ 3. Sıra Milletvekili Adayı Metin Akgün ise “6 aday gece gündüz demeden çalışmalara başladık. AK Parti gönüllüsü olarak aday olduk. Yelken rüzgarı aldı okyanusa doğru ilerliyor. Yaptığımız anketler sonucu Tekirdağ’da 4 vekil çıkarmamız için 1,5 puana daha ihtiyacımız olduğunu gördük. İnşallah Ankara’ya en az 4 vekil göndereceğiz” dedi. Malkara’da gördüğü CHP pankartlarını eleştiren Akgün, “Birisinde yazmışlar, ‘Yaşanacak Türkiye istiyoruz’ diye… Buradan onlara sesleniyorum. Siz 2002’den beri nerede yaşıyorsunuz? Türkiye zaten yaşanacak bir ülke. Bir başka pankarta da ‘Mazot 1,5 TL olacak’ yazmışlar. Senin yönettiğin şehirlerde su 4 TL’den satılıyor. Benzini nasıl 1,5 TL’den satacaksın?” diye konuştu.  

 

TÜM ADAYLARIMIZ BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYOR

 

AK Parti Tekirdağ 2’nci sıra Milletvekili Adayı Ayşe Doğan ise “İnşallah Tekirdağ’dan en az 4 vekil çıkararak Türkiye genelinde 400 vekile ulaşılmasına katkı sağlamış oluruz. Tüm adaylarımız büyük bir özveri ile çalışıyor. Özellikle Ahmet Hocam büyük bir gayret gösteriyor. ‘Tek Bayrak, Tek Millet, Tek Devlet’ düsturuyla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

 

CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ OLACAK

 

Programda son konuşmayı AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay yaptı. Seçimlere çok az bir süre kaldığını kaydeden Akçay, “Bu seçim, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacak. ‘Kimsesizlerin Kim’i olmak adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Milletimizin de desteğiyle Rabbim bu yolda yüzümüzü ak edecek inşallah. Yeni Türkiye’nin tüm dünyaya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ