Hattat Traktör 2015 öneri ödüllerini verdi

Hattat Traktör Fabrikası çalışanlarına yönelik 'Öneri' ödülü verdi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyetlerini sürdüren Hattat Tarım Fabrikası dün saat 10.00'd

GÜNDEM 12.05.2015 19:30:00 0
Hattat Traktör 2015 öneri ödüllerini verdi

Törende konuşan Hattat Traktör Genel Müdürü Durşen Erdoğan, çalışanların verdiği önerilerle alın ter ve emekleri ile fabrikayı hak ettiği yükseklere taşıyacaklarını belirtirken, “Fabrika olarak sekiz ay öncesine göre daha iyi yerlerdeyiz. Yıl sonunda fabrikamız hak ettiği yere gelecektir. Böyle bir tesis ve imkanlar hiçbir rakibimizde yoktur. Şirketimizi ciro ve karlara hep birlikte taşıyacağız. Bu başarının karşılığını hep birlikte alacağız.” diye konuştu.

 

ÇALIŞANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Hattat Traktörün istenilen yerde olmadığını kaydeden Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat ise “Pazar payımız geçtiğimiz yıl yüzde 3’ün altında kaldı. Buradaki çalışanlarımız özverili bir şekilde çalışıyor. Ben hepsine sonsuz teşekkür ediyorum. Ümit ediyorum ikinci yarıda elimizden gelen kuvvetle piyasaya gireceğiz. Eminim hem dispiratörlerimiz, arkadaşlarımız ellerinden geleni yapacaklardır.” dedi.

 

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından öneri ödülleri verildi. Programa Hattat Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hattat, Hattat Traktör Genel Müdürü Durşen Erdoğan, Hema Genel Müdürü Tunç Doğan, Hema Yönetim Kurulu üyesi İzzet Kalaycı, Türk İş Tekirdağ Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, yöneticiler ile personeller katıldı.

 

Ahmet KILAVUZ