Doğanspor 1'nci Amatör Lige yükseldi

Tekirdağ 2'nci Amatör Ligi'nde mücadele eden Çerkezköy Doğanspor, Karaağaç Köyüspor'u 3-2 yenerek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti ve 1'nci Amatör Lige yükseldi.

GÜNDEM 12.05.2015 19:23:00 0
Doğanspor 1

Tekirdağ  2'nci Amatör Lig ekiplerinden  Karaağaç Köyüspor  ile Çerkezköy Doğanspor  pazar günü Kapaklı Stadı'nda karşı karşıya geldi. Ev sahibi konumunda olan Karaağaç Köyüspor sahaya, Serhat Fidanoğlu, Emre Can Karahanlar, Mehmet Aydın Topçu, Mehmet Kurucan, Gülay Aktürk, Harun Özdemir, Ömer Kumuroğlu, Bayram Taş, Ozan Dağlı, Rasim Davtekin, Serkan Taşdemir ile çıkarken,  Çerkezköy Doğanspor ise, Emre Özten, Ebubekir Karadeniz, Sercan Sönmez, İdris Kırım, Berk Yıldırır, Kenan Asilkan, Yasin Karayel, Gürol Şenol, Gökhan Balıkçı, Onur Sezer, Kenan Özkan  11 ile sahada yerini aldı. Saat 16.00’da başlayan karşılaşma kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. İki takım içinde bir üst lige çıkmak için kader  maçı olan karşılaşma nefesleri kesti.

 

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR İLK YARIYI  2-1 ÖNDE KAPADI

 

Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. 20 dakikadan sonra  ev sahibi Karaağaç Köyüspor  baskıyı arttırdı. 23'ncü dakikada ceza sahasına gönderilen hava topunda kaleci Emre Özten boşa çıktı ve fırsatçılığını konuşturan Ozan Dağlı takımı Karaağaç Köyüspor’u 1-0 öne geçirdi. Golün şokunu kısa sürede üzerinden atan Çerkezköy Doğanspor rakip sahada baskısını artırdı. 32'nci dakikada ceza sahası içinde Gökhan Balıkçı'ya yapılan faul sonrasında maçın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı kullanan Gökhan Balıkçı  durumu 1-1 yaptı. Beraberlik golüyle moral bulan Çerkezköy Doğanspor ataklarını artırdı ve 41'nci dakikada Kenan Özkan kaleci ve savunma oyuncularının anlaşmazlığından faydalanarak meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek Çerkezköy Doğanspor'u  2-1 öne   geçirdi. İlk yarı bu sonuçla sona erdi.

 

3-2 KAZANDI

 

İkinci yarıya hızlı başlayan Çerkezköy Doğanspor'da 51'nci dakikada Onur Sezer’in sol taraftan yaptığı ortayı ceza sahası içinde iyi kontrol eden Gökhan Balıkçı'nın şutu direğe çarptıktan sonra ağlarla buluştu ve Çerkezköy Doğanspor skoru 3-1 yaptı. Bu golden sonra  daha rahat bir futbol sergileyen Çerkezköy Doğanspor,  87'nci dakikada  Emirhan Yıldırım’ın uzaktan attığı sert şutla ağlarında bir gol daha gördü ve skor 3-2 oldu. Aynı dakika içerisinde rakibine sert müdahalede bulunan Bayram Taş kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Son dakikalarda beraberlik golü için umutlanan Karaağaç Köyüspor kalan dakikalarda başka gol atamadı. Karşılaşma 3-2 Çerkezköy Doğanspor'un galibiyetiyle sona erdi.

 

ÜST LİG SEVİNCİ

 

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün çalmasının ardından ligin bitimine 2 hafta kala bir üst lige çıkmayı başaran Çerkezköy Doğansporlu oyuncular, bu başarılarını birbirlerine sarılarak kutladı. Oyuncular uzun süre sahada sevinç gösterisinde bulundular

 

Haber/Seyit SÜREN