NURİ ERGİN'İN OĞLU GÖZALTINDA FİRAR ETTİ

Edirne'de, kamuoyunda 'Karagümrük Çetesi'nin elebaşı olarak bilinen Nuri Ergin'in polis tarafından gözaltına alınan oğlu Anıl Ergin, hastanede sağlık raporu alındığı sırada kaçtı.

GÜNDEM 11.05.2015 18:38:00 0
NURİ ERGİN

Çeşitli suçlardan hakkında yakalama kararı bulunan Anıl Ergin dün, Edirne Emniyet Müdürlüğü  ekipleri tarafından gözaltına alındı ve ardından sağlık kontrolü için Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi'ne götürüldü. Burada Ergin, polisleri atlatarak hastaneden kaçtı. Bir otomobile binerek hastane yakınında bulunan kavşaktan Kırklareli istikametine gittiği tespit edilen Ergin'i yakalamak için polis alarma geçti.  Kırklareli'nde Anıl Ergin'in içinde olduğu öne sürülen bir otomobil polis takibine alındı.  Yaşanan kovalamaca sırasında otomobil, Asilbeyli köyü yakınlarında kaza yaparak şarampole devrildi.
İNİP KAÇTI
Anıl Ergin, kaza yapan otomobilden inerek kaçmayı başarırken, kaçmaya çalışan iki kişi ise podlis tarafından gözaltına alındı. Ergin'i yakalamak için çalışmalarını genişleten ekipler, Ergin ile alakalı olduğu gerekçesiyle bir otomobili Vatan Caddesi üzerinde  durdurdu ve iki kişiyi daha gözaltına aldı. Operasyon kapsamında özel hareket polisleri de hazır bekletilirken, gözaltına alınan 4 şüpheli Edirne Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
Ekipler, Ergin'i yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Marmara Haber