Şentop'dan sandık için paralel yapı uyarısı

Hafta sonunda Tekirdağ'da bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop Çerkezköy'de de İlçe Teşkilat Başkanlığı'nın sandık başkanları eğitim ve istişare toplan

GÜNDEM 11.05.2015 18:37:00 0
Şentop

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanlığı sandık Başkanları eğitim ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Koray Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, AK Parti Tekirdağ 1.Sıra Milletvekili Mustafa Yel,2.Sıra Milletvekili Adayı  Ayşe Doğan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay, partililer ile sandık başkanları katıldı.

 

Toplantıda konuşan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, partililerinden sandıklara sahip çıkmasını isterken paralel yapı açıklamalarında bulundu. Şentop, “Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada seçimlerde sandıkta hile yapacağımızı söylemiş. CHP oyunu artırmak için her türlü sahtekarlığı yapıyor. Gerçekten iftira ile bu iş olmaz. Bütün bunlar bir takım hileler ile çalışmalar yapıyorlar. Burada bize kabahati atarak kendisi sıkıntılarını bize atıyorlar. Sandıklarda paralel yapının hile, sahtekarlık yapabileceğini bilelim. Dikkatle onlara fırsat vermeden kanunun bize verdiği yetkileri sonuna kadar kullanarak uygulayalım ve uygulatalım” dedi.

 

Gökhan TEKER