Şehit anneleri bizim de annemizdir

MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kolları'nın şehit ailelerine yönelik düzenlediği 'Anneler Günü' yemeğinde konuşan, MHP Tekirdağ Milletvekili adayı Hakan Özgül, şehit annelerine b?

GÜNDEM 11.05.2015 18:35:00 0
Şehit anneleri bizim de annemizdir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Kadın  Kolları Anneler Günü’nde şehit annelerini ağırladı.

 

Güneşler Otel’de düzenlenen programda MHP’li kadınlar şehit annelerine öğle yemeği ikram etti. Programa MHP Kadın Kolları Başkanı Ümeyra Aksan kadın kolları üyeleri, şehit anneleri ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ile MHP 2’nci sıra Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül katıldı.

 

ŞEHİT ANNELERİ DE BİZİM ANNEMİZ

 

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Özgül, yemekte yaptığı konuşmada şehit annelerinin toplumun her kesiminin sahip çıkması gerektiğini her birinin kutsal birere anne olduğunu belirterek, “Bu gün anneler için çok anlamlı bir gün.Hepimizin annesi  değerli ve önemli birer varlıktır.Bu gün burada  MHP Çerkezköy İlçe Kadın Kollarımızın anneler günü nedeniyle şehit annelerimize düzenlediği yemekte onlarla bir arada olmaktan son derece mutluluk duyuyorum. Bu gün anneler günü olması nedeniyle ben daha anneme gidip elini öpmeden şehit annelerimizin yanına geldim. Onlar hiçbir zaman yalnız değildir ve bizler her zaman onların yanındayız ve yanlarında olmaya da devam edeceğiz.”dedi.

 

Şehit annelerinin evlatlarını büyütüp vatan savunması için askere gönderdiğini hatırlatan Özgül, şöyle devam etti: “Evlatları vatan için şehit oldu. Onlar çocukları şehit olunca vatan sağ olsun diyerek evlat sevgisini yüreklerine gömdü. Anneler  çok kutsal varlıklarımız. Şehit anneleri de bizim annemiz. Atalarımızın dediği gibi cennet annelerin ayakları altındadır. Onlar cenneti ayaklarında taşıdıkları için, her cefaya göğüz gerdikleri için, evlatlarının aç kalmaması için aile bütçesini evlatlarını doyuracak şekilde idare eden çok kutsal insanlardır. Bu nedenle şehit annelerimiz başta olmak üzere her yaştaki tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor onlara sağlık ve mutlu bir yaşam diliyorum. Bu anlamlı günde bu güzel programı düzenleyen Çerkezköy İlçe Kadın Kollarımıza da teşekkür ediyorum.”

 

ŞEHİT ANNELERİ BİZE ŞEHİTLERİN EMANETİDİR

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ise konuşmasında “İlçe Kadın Kollarımızın çok anlamlı bir günde yani anneler gününde şehit annelerini yemekte buluşturmasından ve her zaman onların yanında olduğumuzu hissettirmeleri ilçe yönetimi olarak bizleri de mutlu etti. MHP olarak bizler her zaman şehit annelerimizin yanındayız ve yanında olmayı da sürdüreceğiz. Bizim için  her anne kutsaldır. Ancak şehit anneleri daha da kutsal annelerdir. Şehit annelerimizin sorunları, dertleri, sıkıntıları bizlerinde derdidir. Şehit anneleri yalnız değildir ve yalnızda kalmayacaktır. Bizler he zaman onların yanındayız. Bu gün burada onlarla bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bizlerde onların birer evlatlarıyız. Şehit evlatlarının yerini tutamayız ama bir ihtiyaçları olduğunda bizlere başvurabilirler. Elimizden geldiğince onlara her konuda yardımcı olacağımızı belirtiyor. Şehit annelerimiz ve tüm annelerin anneleri gününü kutluyor, sağlıklı bir ömür diliyorum.”diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardında MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül şehit annelerine saksı içerisinde çiçek hediye ederek gönüllerini aldı.

 

Haber/Seyit SÜREN