CHP Kadın Kolları Başkanı Uğurlu oğlunu evlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu'nun oğlu Yaşar Uğurlu, hayatını Süheyla- Kasım Küçük'ün kızları Merve Küçük ile birleştirdi. Çiftin

GÜNDEM 11.05.2015 18:27:00 0
CHP Kadın Kolları Başkanı Uğurlu oğlunu evlendirdi

Önceki akşam saat 19.00-23.00 saatleri arasında Ege 2 düğün salonunda gerçekleştirilen düğün töreninde Belediye Başkanı İrfan Mandalı çiftin nikahını kıydı. Tüm annelerin anneler gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Mandalı “ Annelerimiz elleri öpülesi insanlardır. Bugünlere bizleri getiren annelerimizin hepsinin ellerinden öpüyorum. Çiftimizi Allah bir ömür boyu mutlu ve mesut etsin” diye konuştu.

 

CÜZDANI ARZU MANDALI SUCU VERDİ

 

Çiftin evlilik cüzdanını Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ 5.Sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu geline vererek, bir ömür boyu mutluluk diledi. Nikahın ardından alkışlar eşliğinde ilk danslarını eden genç çiftin mutluluğuna davetliler de ortak oldu. Birlikte yeni bir hayata adıma atan genç çift ve davetliler, ilerleyen saatlere kadar gönüllerince eğlendi. Düğüne Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, CHP İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, CHP Tekirdağ 5.Sıra Milletvekili Adayı Arzu Mandalı Sucu, partililer ile davetliler katıldı.

Marmara Haber