Albayrak Çerkezmüsellim'de bahar şenliğine katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Basın Yayın Daire Başkanı Ahmet Poyraz ile beraber Hayrabolu Belediyesinin Çerkezmüsellim Mera Alanında dü

GÜNDEM 10.05.2015 20:21:00 0
Albayrak Çerkezmüsellim

Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak’ın yanısıra CHP Tekirdağ İl Başkanı Şeref Çetin, Büyükşehir Meclis Üyesi Münür Karaevli ve çok sayıda vatandaşın katıldığı hıdrellez şenliklerinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Albayrak gösterilen sıcak ilgiye teşekkür etti.

 

ANNELER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

 

Bu arada, dün Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Saray’da eşi Gülseren Albayrak ile beraber Türk Anneler Derneği’nin düzenlediği ‘Anneler Günü’ etkinliğine de katıldı.  Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu’nun eşi Sabiha Salihoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, çok sayıda annenin katıldığı kutlama törenleri Atatürk Anıtı’na çelenk koyulması ile başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Zübeyde Hanım parkında gerçekleştirilen törende de dernek başkanı Şükriye Taşseten günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Şiirlerin okunduğu program sonrası bazı dernek üyelerine hediye ve plaket verildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın eşi Gülseren Albayrak da çiçeğini eşi Kadir Albayrak’ın elinden aldı. Törene katılanlar Zübeyde Hanımın anıtına çiçek bıraktılar.

 

Marmara Haber