Çerkezköy'de 900 fidan toprakla buluştu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve geçtiğimiz yıl ABD firması Eaton tarafından satın alınan Polimer Kauçuk Sanayi Pazarlama A.Ş Çerkezköy Belediyesi'ne ait 15 dönüm

GÜNDEM 8.05.2015 17:41:00 0
Çerkezköy

Daha önce yaptığı sosyal etkinliklerle adını duyuran  EATON firması dünde Çerkezköy Belediyesi ile ortaklaşa fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi. Fidan dikimi etkinliğinde konuşan Eaton Operasyonel Türkiye Sorumlusu Stephen Noble kendilerine alan tahsis eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti. Fabrika Müdürü Zeki Dinç ise, sosyal sorumluluk projelerinden bir yenisini gerçekleştirdiklerini belirtirken, “Bugün Çerkezköy Belediyesinin bizlere tahsis ettiği 15 dönümlük alanda ilk etapta fabrikadaki gönüllü personelimiz ile birlikte 900 adet toros sediri fidanın dikimini gerçekleştiriyoruz. Fabrikamızda çalışan 2 bin 100 personelimizin sayısı kadar bu alanda fidan dikmeyi hedefliyoruz.” dedi. Müdür Dinç, bu imkanı kendilerine sunan Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek sözlerini tamamladı.

 

BİRLİKTE FİDANLARI TOPRAKLA BULUŞTURDULAR

 

Fidan dikiminde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ise,“Çerkezköy'ün yeşillenmesi, ağaçlandırılması ve bu ağaçların korunması bakımından önemli bir etkinliktir. Biz Çerkezköy Belediyesi olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz aracılığıyla belediyemize ait park, bahçe ve refüjlere sürekli ağaç dikiyoruz. Etkinliği gerçekleştiren Eaton firması yetkililerine teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Eaton Operasyonel Türkiye Sorumlusu Stephen Noble, Fabrika Müdürü Zeki Dinç birlikte fidan dikti.

 

Çerkezköy- İstanbul yolu üzerinde bulunan 15 dönümlük alanda gerçekleştirilen fidan dikimi etkinliğine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Eaton Operasyonel Türkiye Sorumlusu Stephen Noble, Fabrika Müdürü Zeki Dinç, Ehs Müdürü Fikret Avcu, ile fabrika çalışanları katıldı.

 

Ahmet KILAVUZ