Mandalı: OSB'nin adını değiştirin!

İstanbul Devlet Modern Folk Topluluğu'nun Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu'nda düzenlenen konserinde konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Organize Sanayi Bölgesi'nin

KÜLTÜR SANAT 8.05.2015 17:39:00 0
Mandalı: OSB

Türk Böbrek Vakfı Kapaklı Diyaliz Merkezi’nin ek binasının açılışı ve vakfın kuruluşunun 30’uncu yıl dönümü etkinlikleri kapsamında İstanbul Devlet Modern Folk Topluluğu Çerkezköy OSB Konferans Salonu’nda konser verdi. Programda konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, “Çerkezköy OSB’nin topraklarının 3’te 2’si Kapaklı sınırları içinde kalıyor. Bu nedenle artık bölge müdürlüğünün isminin değiştirilerek Kapaklı OSB olması gerekiyor” dedi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kapaklı Belediyesi ve Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi işbirliği ile düzenlenen İstanbul Devlet Modern Folk Topluluğu konserine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali gürbüz, Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve eşi Fatma Mandalı, Kapaklı İlçe Jandarma Komutanı Ferhat Kaanoğlu, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, Çerkezköy OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürdal Adal, Çerkezköy OSB Müdürü Mehmet Özdoğan, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayı Ayşe Doğan ve eşi Tunç Doğan, Anadolu Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Nurtekin Erol ve eşi Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Rağbet Erol, Kapaklı Yardımlaşma Derneği Başkanı Kadir Arıcı ve çok sayıda davetli katıldı.

 

ÇERKEZKÖY VE KAPAKLI HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR

 

Konser öncesi konuşan TBV Başkanı Timur Erk, “Çerkezköy ve Kapaklı her şeyin en iyisini hak ediyor. Sağlık hizmetlerinin de en iyisini hak ediyor. Çünkü iki ilçemizde yılda ortalama yüzde 10 nüfus artışı meydana geliyor. Türkiye’de bu kadar hızlı göç alan başka yerler yok. Yıllar önce Kapaklı Diyaliz Merkezi’ni hizmete açtık. Fakat hızlı nüfus artışı nedeniyle yetersiz kaldı. Hayırsever vatandaşlarımız ve Kapaklı Belediye Başkanımızın katkılarıyla ek binayı hizmete açtık. Hayırlı olsun” dedi.  

 

DAVETLİLERİN KULAKLARININ PASI SİLİNDİ

 

Timur Erk’in konuşmasının ardından Türk Böbrek Vakfı’nın faaliyetlerinin anlatıldığı slayt izlendi. Program Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın konuşması ile devam etti. Konuşmasında Çerkezköy OSB yönetiminden özel bir isteği olduğunu kaydeden Mandalı, “Çerkezköy OSB’nin topraklarının 3’te 2’si Kapaklı sınırları içinde kalıyor. Bu nedenle artık bölge müdürlüğünün isminin değiştirilerek Kapaklı OSB olması gerekiyor. Umarım bu konuda gerekli adımları atarlar” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından İstanbul Devlet Modern Folk Topluluğu tarafından verilen konserde davetlilerin kulaklarının pası silindi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ