BEKO'nun yılın annesi Çerkezköylü Arzu Öztürk

Çerkezköy Hayri Batur Caddesi'nde faaliyet gösteren Beko Bayii Zafer Ticaret Çerkezköy'de yılın annesini seçti. Yılın annesi Arzu Öztürk'e çamaşır makinesi, ikinci olan yılın annes

GÜNDEM 7.05.2015 18:37:00 0
 BEKO

Beko Firması adına Çerkezköy Beko Bayii Zafer Ticaret Mağazaları’na gelen yüzlerce vatandaşın doldurduğu 'Yılın Annesi' formu ardından yapılan çekilişle 'Trakya'da Yılın Annesi' olmaya hak kazanan iki anne dün açıklandı. Çerkezköy BEKO Bayii Zafer Ticaret’in Hayri Batur Caddesi’ndeki Ana Mağazası’nda ödül töreni düzenlendi. Dün saat 14.30’da gerçekleştirilen ödül  törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Erkan, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Birol Öztürk, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mümin Uslu, CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tansu Altınel,Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, Çerkezköy Eski Belediye Başkanı Hikmet Uğraş’ın eşi  ve Beko Bayii Zefer Ticaret sahipleri Mustafa ve Bülent Uğraş ile anneleri Melahat Uğraş, Çerkezköy Belediye Meclis üyeleri Nedim Yılancı, Necmettin Çınar,Taner Bahar, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut  ve çok sayıda  davetliler katıldı.  

 

BEKO GRUBUNA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda açılış konuşmasını  Beko Bayii Zafer Ticaret sahiplerinden Mustafa Uğraş yaptı. Uğraş, “Dünya markası olma özelliğini taşıyan Beko’nun her yıl geleneksel hale getirdiği Anneler Günü kutlamasını onurlandırdığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Konuşmama başlarken Cumhuriyetimizin kurucu ve özlemini her geçen gün daha fazla hissettiğimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum. Ayrıca 50 yıla yaklaşan süredir bayiliğini yaptığımız Beko’nun ait olduğu Koç Holding’in kurucusu ‘Ülkem Varsa Ben Varım’ sözüyle anılan merhum Vehbi Koç’u da minnet ve saygıyla anıyorum. Beko bu yıl yılın annelerini ilçemiz Çerkezköy’den seçtiği içinde ilçe halkımız ve firmam adına Beko grubuna teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YILIN ANNELERİNİ BEKO ÖDÜLLENDİRDİ

 

Yapılan konuşmaların ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından yılın annesi seçilen Arzu Öztürk’e çamaşır makinesi, ikinci olan Özlem Han’a da mikrodalga fırını verildi. Daha sonra yılın anneleri Beko Bayii Zafer Ticaret sahipleri Mustafa ve Bülent Uğraş ile birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber/Seyit SÜREN