Kayıp gencin cesedi bulundu

Tekirdağ'da telefon satış işleri yapan ve geçtiğimiz Nisan ayında esrarengiz şekilde ortadan kaybolan Özcan K. (30) cinayete kurban gittiği iddia edildi.

GÜNDEM 6.05.2015 18:30:00 0
Kayıp gencin cesedi bulundu

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ merkezde telefon tamir ve satışı işleri yapan Özcan K. geçtiğimiz 6 Nisan’da İstanbul'a gidiyorum diye çıktı ve bir daha kendisinden haber alınamadı. Özcan K.’nın ailesi bir aydır ortadan kaybolan çocuklarını bazı özel tv kanallarına çıkarak aradı. Bu arada Tekirdağ Emniyet müdürlüğü cinayet büro ekipleri, Özcan K.’yı bulmak için özel çalışma başlattı.

 

Cinayet büro ekipleri iddiaya göre bu sabah olayla ilgisi bulunduğu tahmin edilen 3 şüpheliyi göz altına aldı. Emniyetteki sorgularında Özcan K.’yı öldürdüğünü itiraf eden şüphelilerden birinin verdiği bilgi doğrultusunda, Süleymanpaşa ilçesi Uçmakdere Mahallesinde yapılan kazıda Özcan K’nın cesedine ulaşıldı. Zanlıların emniyetteki işlemleri sürerken yarın adliye’ye çıkarılmaları bekleniyor. Bu arada, Özcan K’nın cenazesinin ise İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği kaydedildi.

Marmara Haber