Çerkezköy satranç takımı Çorum'da

Çorum'da 1 Mayıs'ta başlayan 6 Mayıs'a kadar devam edecek olan Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi müsabakalarına katılan Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Çerkezköy B

GÜNDEM 1.05.2015 18:35:00 0
Çerkezköy satranç takımı Çorum

Çorum’da başlayan Türkiye Çocuk ve Yıldızlar Satranç Ligi müsabakalarına katılan Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı turnuva öncesinde Çerkezköy Belediye Başkan Vekili İsa Karaman’ı ziyaret etti. Yarışmayla ilgili bilgi veren Satranç Takımı’nın Antrenörü Remzi Yakut, “Çocuklar Ligi müsabakalarına 78 takım, Yıldızlar Ligi müsabakalarına ise 37 takım katılacak.”dedi. Türkiye Satranç Ligi Çocuklar ve Yıldızlar müsabakalarına 12 yaş altı sporcuların katıldığını fakat Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı’nın yaş ortalamasının 8-9 olduğunu belirten Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı Antrenörü Remzi Yakut, “Bizim oyuncularımız turnuvaya katılan diğer takımlara oranla yaş olarak daha küçük ama ufuklarını açmaları bakımından önemli bir deneyim olacak.”diye konuştu.

 

İYİ DERECELERLE DÖNECEĞİZ

 

Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı oyuncularından iyi dereceler beklediklerini de belirten Remzi Yakut, “Bizim oyuncularımıza inancımız ve güvenimiz tam. İnşallah turnuvadan iyi dereceler ile dönecekler. Çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik ve bunu müsabakalarda herkese göstereceğiz.” diye konuştu. Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı oyuncularının yerel ve bölgesel yarışmalarda iyi performanslar ortaya koyduğunu ve önemli başarılara imza attığını da söyleyen Yakut, ”İnşallah aynı başarı ve performansı Çorum’daki müsabakalarda da ortaya koyup, Çerkezköy’ün adını Türkiye’ye duyuracağız” dedi.

 

SANRANÇILARA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Çorum’da başlayan ve 6 gün sürecek olan Türkiye Satranç Ligi Çocuklar ve Yıldızlar müsabakalarına katılan Çerkezköy Belediyesi Satranç Takımı oyuncularına başarılar dileyen Çerkezköy Belediye Başkan Vekili İsa Karaman da “Satrancın genç ustalarının ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tam. İnşallah güzel müsabakalar sonucunda iyi dereceler elde ederek, döneceklerdir. Bu müsabakaya katılacak olan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN