Vatan Partisi'nden Hayrabolu ziyareti

Vatan Partisi Tekirdağ da çalışmalarına hızla devam ediyor. Marmara Ereğlisi Muratlı, Çerkezköy, Çorlu, Süleymanpaşa ilçelerinden sonra Hayrabolu ilçesini de ziyaret etti.

GÜNDEM 30.04.2015 17:48:00 0
Vatan Partisi

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili adayları Aynur Çalım, Bahadır Berk, Hasan Oruk ve Yavuz Akalın pazar ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Pazar esnafı adaylara sorunlarını anlattı. Kimi roman vatandaşlar adaylara şarkılar söyledi kimi oyunu Vatan Partisi’ne vereceğini söyledi.

 

YÜZDE 10 BARAJI YIKIYORUZ

 

Vatan Partisi Tekirdağ 1. Sıra Milletvekili Adayı Halkla İlişkiler Uzmanı Aynur Çalım şunları söyledi.  “Yüzde 10 barajını bu seçimlerde yıkacağız. Halkımızın Vatan Partisi’ne ilgisi oldukça yoğun. Biz kendimize güveniyoruz. Halkımıza güveniyoruz. Bu seçimlerde Vatan Partisi meclise girecek. Bunu herkes görecek.”dedi.

 

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili Adayları Pazar ve esnaf ziyaretinden sonra sırası ile Hayrabolu Ziraat odasını, Hayrabolu Atatürkçü Düşünce Derneğini, Hayrabolu Esnaf ve Sanatkarlar Odasını ve Hayrabolu Esnaf Kefalet odasını ziyaret etti. Milletvekili adayları burada görüş alışverişinde bulundu.

Marmara Haber