AMAN DİKKAT!

Son günlerde Çerkezköy Belediye Bakanı Vahap Akay'ın adını kullanarak, para isteyenlerin sayısı arttı! Özellikle müteahhit ve iş adamları ile fabrikatörleri arayan dolandırıcılar, Akayâ€??

GÜNDEM 28.04.2015 18:05:00 0
AMAN DİKKAT!

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın adını kullanarak, para isteyenlere sakın inanmayın. Başkan Akay, “Benim böyle bir talebim olmaz. Bir yardım için destek isteyecek olsam onu da bizzat yaparım.”diyor.

 

ÖĞRENCİ   GİYDİRECEK

 

Son günlerde bazı müteahhit, işadamı ve fabrikatörleri arayan kimliği meçhul kişiler, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın adını kullanarak para istiyor. Geçtiğimiz günlerde ÇOSB’deki bir fabrikatörü arayan meçhul kişi ya da kişilerin, Başkan Akay’ın öğrencilere giysi yardımında bulunacağını söyleyerek 25 bin TL istediği ortaya çıktı. Yine bir başka meçhul kişi ya da kişiler Çerkezköy’de bazı emlakçı ve mütahhitleri arayarak, Başkan Akay’ın Suriyeliler’e yardım yapacağını söyleyerek para istediği ortaya çıktı.

 

BENİM?BÖYLE?BİR?TALEBİM?OLMAZ

 

Yaşanan bu dolandırıcılık girişimlerinden haberdar olduğunu belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Bu tür olaylar bize de ulaştı. 5-6 ay önce de olmuştu. Bu yakınlarda yine oldu. Okulları, Suriyelileri, yardıma muhtaçları kullanıyorlar. Ben böyle bir talepte bulunmam.?Belediye olarak yapacağımız yardımları zaten yapıyoruz.?Bir talebim olduğunda da bizzat söylerim. Bizim adımıza kim konuşursa konuşsun itibar edilmesin.” açıklamalarını yaptı.