Albayrak Dünya Veterinerler Günü'nü kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Yelken Kulübü'nde gerçekleştirilen "Dünya Veteriner Hekimler Günü" etkinliğine katıldı.

GÜNDEM 28.04.2015 17:44:00 0
Albayrak Dünya Veterinerler Günü

Etkinlikte, Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr.Deniz Bozdoğan ve Trakya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Vet.Hek. Erdal İlgü'nün yanı sıra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Tekirdağ Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin veteriner işleri müdürleri bir araya geldiler.

 

DÜNYA VETERİNER HEKİMLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Belediye Başkanı Albayrak, "Yaşamımızın vazgeçilmez bir parçası olan hayvanlarımızın sağlığı, çiftlikten mutfağımıza kadar hayvansal gıdaların hijyeni ve zaman zaman dünyayı kasıp kavuran zoonoz hastalıklarla mücadele gibi konularda fedakarca hizmet eden bu meslek gurubunun Dünya Veteriner Hekimler Gününü kutluyor ve bu uğurda canını vermiş meslek şehitlerini saygı ve minnettarlıkla anıyorum" diye konuştu.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Dr.Özgen Manav, böyle bir günde Tekirdağ ve ilçelerinde görev yapan veteriner işleri müdürlerini bir araya getiren, başta Belediye Başkanı Kadir Albayrak olmak üzere Genel Sekreter Yardımcısı Prof.Dr. Tamer Dodurka'ya ve ayrıca katılımcılara teşekkür etti.

Marmara Haber