Vatan Partisi'nden TEKSİF'e ziyaret

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili adayları dün TEKSİF Sendikası Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti. Şube Başkanı Mürsel Türkkan ile görüşen milletvekili adayları, Vatan Partisi iktidarında se

SİYASET 27.04.2015 16:39:00 0
Vatan Partisi

Vatan Partisi Tekirdağ Milletvekili 1.sıra adayı Halkla İlişkiler Uzmanı Aynur Çalım, 2’nci sıra adayı Av. Bahadır Ben, 3’ncü sıra adayı  Moda Tasarımcısı Sabriye Aydın, 4’ncü sıra adayı Emekli Albay Hasan Oruk,6. sıra adayı TIR şoförü Yavuz Akalın ve vatan Partisi Tekirdağ İl Sekreteri Onat Gök ve Çerkezköy İlçe Başkanı Onur Akman ile birlikte dün saat 11.00’de teksif Sendikası Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Mürsel Türkkan ile görüştüler. Milletvekili adayları sendikaların ve işçilerin sorunlarını iyi bildiklerini ve Vatan Partisi iktidarında hepsinin son bulacağını söyledi.

 

SİYASİ PARTİLERE EŞİT MESAFEDEYİZ

 

Teksif Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Mürsel Türkkan da , Teksif Sendikası olarak tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını belirterek, işçi sendikaların bir takım sorunlarının bulunduğunu bu sorunların çözümünün tüm siyasi partilerin bir araya gelerek sağlanması gerektiğini söyledi. Türkkan taşeron işçi çalıştırılmasına da son verilmesi gerektiğini belirterek, “Sendikalı çalışan işçiler kayıt altında bulunuyor. Taşeron vasıtasıyla çalıştırılan işçiler kayıt dışı bulunuyor. Bu nedenle devlet gerektiği gibi vergi almıyor.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN