Bir engelli daha sevindi

Çerkezköy S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi üyelerinden Büşra Tecimen'e tekerlekli akülü sandalye hediye etti.

GÜNDEM 27.04.2015 16:34:00 0
Bir engelli daha sevindi

Çerkezköy’e S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Arat engellilere kooperatif olarak katkıda bulunmak istediklerini belirtirken, “Bir süre önce dernek başkanımız Hayrettin Çetinkaya ile görüşerek derneğin ya da üyelerin bir ihtiyacı var ise karşılamaya hazırız dedik. O da bizlere bir kızımızın acilen bir akülü sandalyeye ihtiyacı var eğer onun bu ihtiyacını karşılarsanız çok mutlu oluruz dediler. Ve kendisinden bunu nasıl ve nereden temin edeceğimizi öğrendik ve akülü tekerlekli sandalyeyi aldık ve bu gün   ihtiyaç sahibi 15 yaşında olan Büşra Tecimen  kızımıza teslim ettik. İnanın bizlerde onun mutlu oluşunu görünce inanılmaz bir mutluluk duyduk.”dedi.

 

ÇETİNKAYANIN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUZ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve yönetiminin  çok güzel bir çalışma sergilediğini söyleyen Başkan Arat, “Derneğin çalışmalarını takdirle izliyoruz. Her zamanda başkanın ve yönetiminin yanında olacağım. Onlar Çerkezköy’de ülke genelindeki sakatların daha iyi bir yaşam sürmelerine öncülük ettikleri gibi sakatların kendileriyle barışık toplum içinde birer birey olarak yaşamalarına da katkı sağlıyor. Bu derneğimize tüm sivil toplum kuruluşlarının sahip çıkarak imkanları nispetinde katkı vermeleri gerektiğine inanıyorum.”ifadelerini kullandı.

 

İNSANLARIMIZIN DERNEĞİMİZE SAHİP ÇIKTIKLARINI GÖRMEK BİZLERİ ÇOK MUTLU EDİYOR

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya da yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu gün ihtiyaç sahibi dernek üyemiz 15 yaşındaki Büşra Tecimen adındaki kızımıza Taşıyıcılar Kooperatifimiz tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edilmesi Büşra kızımızı olduğu kadar bizleri de çok mutlu etti. Bu gün bir engellimizin daha mutlu olması bize bir de şunu gösterdi. İnsanlarımızın artık bu derneğe sahip çıkıyor. İnsanlarımız derneğimize sahip çıktıkları sürece dernek üyelerimiz daha da mutlu olacaktır. Büşra Tecimen kızımıza tekerlekli akülü sandalye hediye ederek onun yaşamını kolaylaştıran Çerkezköy S.S. Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanımız Yılmaz Arat ve Kooperatif Yönetim Kuruluna ve tüm kooperatif üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bu şekilde derneğimize katkı ve desteklerin tüm sivil toplum kuruluşlarından da bekliyoruz.”dedi.

 

Haber/Seyit SÜREN