Ücretsiz göz taramasından geçtiler

Kapaklı'ya bağlı Karaağaç Mahallesi sakinleri, Silivri'de faaliyet gösteren özel bir hastaneden gelen sağlık görevlilerince ücretsiz göz muayenesi oldu.

GÜNDEM 26.04.2015 16:29:00 0
Ücretsiz göz taramasından geçtiler

Silivri’den sağlık görevlileri, Karaağaç Mahallesi Muhtarlığı’na gelen vatandaşları ücretsiz göz taramasından geçirdi. Göz sağlığı konusunda sıkıntıları olan Karaağaç Mahallesi sakinlerini ücretsiz muayene eden sağlık görevlileri, isteyen vatandaşların hastanede daha kapsamlı muayene olabilmeleri için, Karaağaç’tan Silivri’ye ücretsiz servis kaldırılacağını kaydetti.

DAHA ÖNCE DE CHECK-UP YAPTIRMIŞTIK

Benze bir uygulamayı daha önce de yaptıklarını anımsatan mahalle muhtarı Özgür Cengiz, “Daha önce de yine başka bir özel hastanemiz sayesinde vatandaşlarımıza ücretsiz check-up yaptırmıştık. Şimdi de mahalle sakinlerimizi ücretsiz göz muayenesinden geçiriyoruz. Bu ve buna benzer faaliyetlerde bulunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

SAĞLIKTAN DAHA ÖNEMLİ BİR ŞEY YOK

Sağlık konusunun dünyadaki en önemli konu olduğuna dikkat çeken Karaağaç Mahallesi Muhtarı Özgür Cengiz, “Biz elimizden geldiğince halkımıza faydalı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda bizleri kırmayıp mahallemizde ücretsiz göz taraması yapan sağlık görevlilerine de teşekkür ediyorum” dedi. Önceki gün saat 14.00’da başlayan göz taraması uygulaması 3 saat sürdü.

Haber / Ahmet KARDEŞ