Piknik alanına makyaj

Çerkezköy Belediyesi, Cumhuriyet Mahallesi Tepe Emlak Konutları Piknik Alanı'nda yenileme ve rehabilitasyon çalışması yapacak

GÜNDEM 26.04.2015 16:26:00 0
Piknik alanına makyaj

Cumhuriyet Mahallesi Piknik Alanı’nda Çerkezköy Belediyesi tarafından yapılacak olan yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları ile bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Piknik Alanı’mızı daha modern ve kullanışlı hale getirmek için çalışmalara başlıyoruz. Öncelikli olarak bin 300 metrekarelik bir alana çocuklarımız için park ve oyun alanı yapılacak. 2 bin 600 metre uzunluğunda yürüyüş ve koşu yolu yapılacak. Mevcut spor sahalarını kaldırarak yerlerine basketbol, voleybol ve tenis sahaları yapacağız. Ayrıca çeşitli fitness aletleri konulacak.” diye konuştu.

 

OTURMA GRUPLARI YENİLENECEK

 

Piknik Alanı’na gelen vatandaşların araçlarını park edebilmeleri için 7 bin metrekarelik bir park alanı oluşturacaklarını kaydeden Belediye Başkanı Vahap Akay, “Piknik alanındaki oturma gruplarını değiştireceğiz. İlk etapta 100 tane yeni oturma grubu ile 30 adet barbekü koyacağız. Çimler elden geçirilecek ve çim olmayan bölgeler çimlendirilecek. Otomatik sulama sistemine geçilecek. Çöp kovaları yenilenecek.”diye yapılacakları anlattı.

 

MODERN VE KULLANIŞLI HALE GETİRİLECEK

 

Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Piknik Alanı’nın çevresine 530 metre çevre duvarı yapacaklarını ve bir de konser alanı burada oluşturacaklarını anlatan Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yapacağımız düzenlemelerin ardından Piknik Alanı’mız daha modern ve kullanışlı hale gelecek.”dedi.

 

Marmara Haber