Ak Parti Tekirdağ'da 'Rap' şarkısı ile seçime girdi

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı seçim öncesinde ilginç bir klibe imza attı. Sosyal Medya'dan paylaşılan klipte 'Rap' şarkısı ile CHP'li Belediye Başkanları'na gönderme

GÜNDEM 26.04.2015 16:24:00 0
Ak Parti Tekirdağ

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı yaklaşan seçimler öncesinde ilginç bir klibe imza attı. Rap şarkısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı eleştiren Ak Parti İl Başkanlığı aynı şarkıyla milletvekili adayları için de oy istedi.

 

AK PARTİ RAP ŞARKISINDAN SEÇİM KİLİBİ YAPTI

 

Ak Parti Tekirdağ İl Başkanlığı sosyal medyada paylaştığı Rap şarkısıyla CHP’li belediyelere çattı. ‘Busesleralkıstangür-YeniTürkiyeYeniTekirdağ’ başlığıyla sosyal medyada yayılan kilipte Milletvekili Adayların Tanıtımı da yer alıyor.

 

Kilipte, geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın Ak Partililere yaptığı eleştirilere, rap şarkısıyla cevap verildiği görülüyor. ‘Oylar geçen senede kalır, vaadin arkası puslu bulutlar’ sözleriyle Belediye’nin vaadlerini gerçekleştiremediği eleştiri yapılan parçada, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak için halkının sorunlarını çözememekle, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat için de ‘konuşuyor, buraları köy ediyor’ cümleleriyle eleştiriliyor.

 

KİLİBİN SOSYAL MEDYA LİNKİ

 

Seçim çalışmalarında etkili olması beklenen kilibe Tekirdağ kamuoyundan gelecek tepkiler merak konusu oldu. YeniTürkiye, Yeni Tekirdağ sloganının kullanıldığı parçada Büyükşehir’e yakışan hizmetin verilmesi gerektiği vurgulanırken, Ak Parti’nin seçimler için büyük bir heyecanla çalışması da vurgulanıyor. Ak Parti’nin yaptığı kilibin sosyal medya linki; https://www.youtube.com/watch?v=YcihHYvj-b8&feature=youtu.be

 

Marmara Haber