MHP seçim beyannamesini 3 Mayıs'ta açıklayacak

Milliyetçi Hareket Partisi Tekirdağ 2. Sıra Milletvekili Adayı Hakan Özgül, dün saat 13.30'da MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel ve partililerle birlikte Marmara Haber'i ziyaret etti.

SİYASET 22.04.2015 18:02:00 0
MHP seçim beyannamesini 3 Mayıs

Gazetemizi ziyaret eden MHP Tekirdağ Milletvekili Adayı Hakan Özgül, seçim öncesi MHP’lilere umut verdi. “MHP’de ülkeyi yönetecek kadrolar mevcut. İş yapacak, tertemiz kadrolar var.”diyen Özgül, “Teşkilatlarda çalışmış arkadaşlarla yola çıkıyoruz. 6 Milletvekili adayımızda bölgemize de hizmet edebilecek işi bilen insanlardan oluşuyor.”dedi. 3 Mayıs Türkçülük Gününde MHP’nin seçim beyannamesinin açıklanacağını hatırlatan Hakan Özgül “Van’da ne söyleniyorsa İzmir’de o söylenecek. Bölgeye göre değil, ülkeye göre siyaset yapacağız. Bölgesel ekonomik yatırım programlarımız da var” dedi.

CİDDİ PROJELERLE GELECEĞİZ

Tekirdağ’ın sorunlarının çok olduğunu bu sorunları vatandaşlarla, sivil toplum örgütleriyle temaslarında dinleyip çözüm ürettiklerini dile getiren Özgül, üretime dayalı politikalar ortaya koyacaklarını kaydetti. Özgül,“Son 10 yılda ülkemizde montaj sanayi yapıldı. İşveren yok oldu, kalifiye eleman sıkıntısı var. Ciddi projelerle geleceğiz. Halkın da bunun karşılığını vereceğine inanıyoruz.” dedi.

Diğer partilere mensup bölge milletvekillerinin bölgenin sorunlarıyla yeteri kadar ilgilendiğine inanmadığını belirten Özgül, “MHP’nin Trakya’da tek milletvekili var. O da 3 ile yetişmeye çalışıyor. Halkımızın bize güvenmesi lazım! Bize güvenmenin karşılığını alacaktır.” dedi. Halkın MHP’ye teveccüh gösterdiğini de dile getiren Özgül “Vatandaş çözüm sürecinden rahatsız. Parlamenter rejimiz değişeceği endişesi var. 17-25 Aralık ile alakalı sıkıntılar var. 17-25 Aralık olaylarını aydınlatabilecek tek irade milliyetçi iradedir.”ifadelerini kullandı.

Gökhan TEKER