TRAKYAKENT gündeminde seçim vardı

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT'in 2015 yılı Nisan ayı Olağan Meclis Toplantısı, Trakyakent Başkanı ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında

GÜNDEM 21.04.2015 18:51:00 0
TRAKYAKENT gündeminde seçim vardı

Toplantıda Encümen Üyeleri, Kültür Komisyonu Üyeleri ve Plan Bütçe Komisyonu Üyeleri seçimleri yapıldı. Gizli oylama ile yapılan Birlik Encümen Üyeliği seçiminde eski üyeler Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı ve Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu tekrar seçilirken, Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel’in yerine eski Kültür Komisyonu Üyesi Büyükmandıra Belediye Başkanı Sertaç Balyemez seçilerek Trakyakent’in Encümenini oluşturdu.

KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ

Toplantı, Birlik Kültür Komisyonu Üyeleri ve Plan Bütçe Komisyonu Üyelerinin seçimi ile devam etti. Buna göre Kültür Komisyonu Üyeleri Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Keşan Belediyesi Meclis Üyesi Bayram Şeker, Muratlı Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Altaç, Vize Belediyesi Meclis Üyesi Aynur Özbirge ve Süleymanpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Meral Özdemir oldu. Plan Bütçe Komisyon Üyeleri ise Yenimuhacir Belediye Başkanı Recep Ordu, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Sami İkizler, Malkara Belediyesi Meclis Üyesi Hikmet Altuğ, Vize Belediyesi Meclis Üyesi Serhan Top ve Kırklareli Belediyesi Meclis Üyesi Sedat Bilgiç oldu.

TRAKYA’DAKİ BELEDİYELERİN DE YANINDAYIM

Tüm Üye Belediyelerin Trakyakent olarak yanlarında olduğunu söyleyen Birlik Başkanı Kadir Albayrak, “Trakyakent yönetimi olarak bir yılı geride bıraktık. Bundan sonraki süreçte Trakyakent’e yoğunluk vereceğiz. Bana bu şehirde Tekirdağ’ın Kadir Abisi diye hitap ediyorlar. Ben bundan böyle Trakya’nın da Kadir Abisiyim. Siz değerli Başkanlarım ve Üyelerimiz ile birlikte Birliğimizi çok daha pozitif ve verimli hale getireceğimize inanıyorum. Trakyakent ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Trakya’daki tüm belediyelerimizin yanındayım. Burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederim” dedi.

BAŞKANLAR GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞTI

TRAKYAKENT üyeleri ile bir arada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Trakyakent üyelerini Kaynarca’da düzenleyecekleri etkinlik programına davet etti. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ise “Trakyakent Üyesi olarak siz değerli arkadaşlarımdan Trakyakent’e önem vermenizi istiyorum. Muratlı Belediye Başkanı olarak şuanda bir tek Trakyakent Belediyeler Birliği’ne üyeyim, çünkü ben Trakyalıyım. Sizlerde bu birliğe daha fazla ağırlık verin ve hep birlikte Trakya’daki Belediyeleri birliğimizin çatısı altında toplamak için çalışalım” dedi. Vize Belediye Başkanı Sedat Balkı da “Trakyakent Belediyeler Birliği olarak faaliyetlerimizi arttırmaya başladık. Sizlerinde destekleriyle çalışmalarımızı genişletmek istiyoruz. Eğitim faaliyetlerimiz son derece verimli oluyor, geniş kapsamlı oluyor. Çalışmalarımızı daha fazla yoğunlaştırmak hedefindeyiz” dedi.

Marmara Haber